Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Widze ze post Krzysika, wymiata w temacue i dobrze, bo nie wiem jakm ozna az tak zraca uwage na kolor wlosow, kazdy sie rodzil jaki sie urodzil i nic juz na to nie poradzi, nawet jesli przefarbuje, to dalej nie widze nic zlego, w zadnym z tzw. '' kolorow''.
Ogolnie to pod tym wzgledem moja rodzina jest jedna z najdziwniejszych.
Ojciec jest szatynem > matka blondyka taki troche jasny kolor > siostra szatynka > mlodsza, jest brunetka > najmlodsza siostra, ma taki lagodny i jasny blond > ja, mam ciemny blond > mlodszy brat, to moja mala kopia, imo nieudana.
Jezszce kogos rudego brakuje
Dla mnie to takiego znaczenia nie ma, jesli kobieta mila i ladna z innych wzgledow, to nie zwracam na takie szczegoly jak kolor, uwagi.
Jeszcze jak jej twarz i kolor oczu pasuja do koloru wlosow, jaki to by nie byl, wyglada wtedy naprawde ladnie.
Choc tak szczerze, blondynki tak jakos dzialaja na mezczyzn, ale wole brunetki i szatynki, do tych kolorow mam calkiem inne odczuci niz np. do blond.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
No właśnie. Co mają w sobie blondynki, czego szatynki, brunetki, czy rude by nie miały?!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-07-02, 13:22
Hotaru, z blondynkami mężczyźni częściej chodzą do łóżka (przed małżeństwem), ale wiążą się na stałe częściej z brunetkami. Znaczy, że blondynki są bardziej seksowne .
taa... bo pewnie myślą, że nikt sie nie porwie na sex z brunetką ...
[ Dodano: 02-07-2009, 14:26 ]
i to jest chyba stereotyp
miglu149 mm1
Wysłany:
2009-07-02, 13:30
Fanatyk napisał/a:
Takie tam gadanie! Charakter, charakter... Liczy się ale pierwsze wrażenie robi wygląd. I to wygląd jest najważniejszy w pierwszych 5 sekundach kiedy to wyrabiamy sobie zdanie o danej osobie
Zazwyczaj żeby zrobić "pierwszy krok" do związku facet musi zauważyć dziewczynę (wygląd), aby potem z nią porozmawiąć (charakter). Bez ładnej buzi kobieta ma małe szanse na drogę do związania się z mężczyzną.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-07-03, 09:53
miglu149, skąd Ty masz takie wiadomości? ; o
Za młody jesteś. ; DDD
Ja też wolę brunetki ; p, bo sama jestem brunetką. =)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
miglu149 mm1
Wysłany:
2009-07-03, 09:56
Laleczka napisał/a:
miglu149, skąd Ty masz takie wiadomości?
Dużo czytam . Mam na podobne tematy jeszcze dużo informacji xD.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).