Coz ja powiem tak, mysle ze tak naprawde to nie chodzi tu o kolor włosów tylko to jaka kobieta jest na zewnątrz jak i wewnątrz. Kolor włosów to tylko dodatek jak kązdy inny teraz wszystko sie da zmienic włosy przefarbowac, piersi powiekszyc , płeć zmienić i tak na serio cholera wie co jest prawdziwe a co nie ale co prawda to prawda niektóre kobiety wyglądaja o wiele lepiej w czarnych włosach a inny w blond albo jeszcze te ogniste rude z piegami mmm Jednak kobieta musi miec to cos ten FIRE w sobie
Uwielbiam rude... : ) Choć, nie mam nic przeciwko nic innym kolorkom, byle włosy były długie i kręcone
hahaha to zabawne bo mój już teraz były chłopak zawsze powtarzał, że jak kiedykolwiek zechcę z nim zerwać to żebym przefarbowała się na rudo i włosy zakręciła to będzie od razu wiedział -.- bo nienawidzi rudych ani kręconych, a od tego miksu to by mu oczy wypaliło!:D hehe taka anegdotka
ja preferuję bladolice ciemnowłose (ciemny braz lub czarne) kobiety w rozmiarze duze M albo małe L z ognistym temperamentem i spojrzeniem takim że MRRRAAAUUU
Tak, jestem kobietą i preferuję mężczyzn
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Bardzo_biedny_pisarz Blogger.Klub
Dołączył/a: 15 Kwi 2013 Posty: 23 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-04-15, 18:27
Blondynki:)
Chociaż bardziej dla mnie liczy się twarz, ale jak tak sobie pomyślę, to jeszcze rudej dziewczyny nie miałem, trzeba będzie spróbować:)
______________________________________________________ http://nowatir.blogspot.com/
Jeśli interesuje Cię tematyka fantasy to ten blog jest właśnie dla Ciebie! Znajdziesz tam moje autorskie opowiadania, umieszczone w stworzonym przeze mnie świecie i spoza niego, oraz recenzje.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).