a teraz robie na elvisa , dla jednych chała dla drugich szkoła boune'a & lansu
DaNoN [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-01, 18:44
Ja tam jestem obcięty na ok. 5 mm i jest malina. Czesać się nie trzeba zbytnio
AksamitnyPan [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-07, 01:52
Ja generalnie nie lubię mieć krótkich włosów.. ale bardzo długich też nie mam.. mam takie średnie.. i generalnie utrzymane w totalnym nieładzie:P
Wszycy uważają ze wyglądam jak Harry Potter:P
Blogers [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-09, 23:04
Piranha napisał/a:
Dłuższe włosy raczej bardziej przyciągają A najfajniejsze średnie, wycieniowane Ofcourse u panów
zgodzę się z tą wypowiedzią :P ale odnosząc się tylko do długości średniej oraz wycieniowanych to jest coś... to jest styl :):) oraz artystyczny nieład
przemx [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-15, 19:19
Ja mam włosy krotko strzyżone.Jednak nie lubię maszybką, wolę wydać 10 zł i isc do fryzjera. Ladniej to wyglada
Wysłany:
2007-09-30, 10:53Re: panowie jakie macie fryzury...
klejnot napisał/a:
Jakie macie lub chcielibyście mieć ?
Długie czy krótkie?
Zwykła czy ostatni hit jesieni (czy tam czegoś innego )?
Normalne czy farbowane włosy?
itd.
O moich włosach: mam krótkie, zwykłe niczym nie wyróżniające się włosy, a chciałbym mieć takie mniej więcej jak beckham na poniższej fotce
Obrazek
albo takie (ale nie wiem czy dobrze w nich bym wyglądał, bo mam kolor włosów ciemny blond):
Obrazek
Taka fryzuta zalezy tez od ksztaltu twarzy.. Ja tez mam wlosy ciemny blond.. witaj w klubie Ale dlugie lub pol dlugie wlosy dla chlopaka mogą przeszkdzac.. Poza tym, trzeba je pielegnowac, myc czesto, bo sie przetluszczaja, ja swojemu chlopakowi powiedzialam, zeby scial i scial po namysle, a chcial sobie sachodowac na dredy. Zrobil to, bo czesto pracuje fizycznie no i nie ma poprostu czasu zeby je codziennie myc. Chlopak z krotkimi jest bardziej schludniejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).