Ale sasuke to emo-pedal tak jak jego zwalona fryzura.
[ Dodano: 10-02-2008, 10:51 ]
Tyle mam do powiedzenia na temat Sasuke
Co do mojej fryzury to jest calkim normalna , czasem maluje wlosy na blond , jakis pasek i wtedy robie irokeza , ale nie chce mi sie codzinnie rano wstawac i robic se fryzury wiec na razie mam zwykle , krotkie wlosy.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
wiesz... tu się proponuje fryzury, a nie głupoty wygaduje... nikt Cię nie pytał na temat Sasuke.
Cytat
Co do mojej fryzury to jest calkim normalna , czasem maluje wlosy na blond , jakis pasek i wtedy robie irokeza , ale nie chce mi sie codzinnie rano wstawac i robic se fryzury wiec na razie mam zwykle , krotkie wlosy.
- no i git, bo takie i średniodługie są najlepsze, niekoniecznie rzucają się w oczy.
ja sobie już zapuszczam włosy tak żeby grzywkę mieć trochę za brwi brat się ostanio fajnie obcioł i też tak chce
grzywka puszczona na bok z blond pasemkami a tył na irokeza trochę emo ale naprawdę fajnie to wygląda
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-11, 14:50
Najlepsze włosy u panów to grzywa! włosy na 10 cm. i najlepiej żeby był brunetem a te włosy to nie zaczesane na łysą pałę, tylko roztrzepane.. słoodko wtedy chłopak wygląda nie wiecie co mam na myśli? no, jak się wstaje rano z wyrka, to wtedy taki chaos się na głowie robi...
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).