Najlepsze sa meido, te ktore upodabniaja sie do bohaterek z Anime, ale bym taka sobie przegarna
W sumie to nie tylko glupie i bezmyslne, ale chyba tez troche nie zdrowe, przynajmniej dla skory, tyle opalac sie na solrium i tyle tego makijazu.
Mozna wszystko, ale z umiarem.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
A czemu twierdzicie ze oni sa hetero, moze niektory, ale wiekszosc na takich nie wyglada, chyba ze specjalnie robia takie wrazecie, ale trudno jest mi w to uwierzyc.
Stawiam na to, ze ponad polowa to pedaly.
Dla mnie tez, ale wszyscy mowia ze sa nienormalni i tak wygladaja, jesli sa, to raczej to az takie dziwne nie jest ze sie tak ubieraja, co innego jakby nie byli i sie tak ubierali.
A solarka to na calym swiecie teraz modna, coz poradzic, taki trend i stajl...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-31, 11:34
m@tarci, ale to nie jest solarium to jest SAMOOPALACZ! czyli wiochą zajeżdża.
i taki trend nie jest normalny... wyobrażasz sobie, że patrzysz w lustro i widzisz TO?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Ale u mnie w szkole, tak sie dzieje, wygladaja podobnie, ale po solarium, nie wiem co trzeba zrobic by tak wygladac, ale sami mowili ze to wylacznie solarium.
Oni patrza w lustro i widza pieknych i przystojnych siebie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).