Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-23, 00:28
moron, to bylo na przelomie pazdziernika-listopada '04. Co do "glebokosci" ( ) jej aktualnych problemow, to nie dam za nie glowy obciac, a pozatym zarazupomnisz mnie ze robie offtopa /
Nie koniecznie zezowanie. Nie zgadzam sie veto ! protestuje
Htsz napisał/a:
bez przesady
No właśnie :DGood boy :*
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Wysłany:
2006-06-23, 00:43
Nie wiem czy dwuznaznie. Ja prawie w ogóle nie zrozumiałam (musisz mi wybaczyć, dzisiaj jest dzień odpustów ). Dotarło do mnie tylko to, że patrzenie pomaga. Hmm... jeśli wzmaga pożądanie to napewno. Dlatego czesto ludzie kochaja sie przy zapalonych lampkach, swieczkach, w swietle dnia etc.
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-23, 21:22
No wiesz Kamila, świeczki nadają romantyczny klimat Ponoć
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-23, 21:52
Nie musi być wcale świeczek żeby był romantyczny klimat. To zależy od kochanków, to oni sami tworzą klimat. Bez świeczek i zapalonych świateł może być znacznie romantyczniej. Ale fakt faktem patrzenie pomaga
Wysłany:
2006-06-24, 23:08
Madziu, chyba wolałabym kadzidełka. Uwielbiam ich orientalne zapachy, które tak newinnie upajają, kołyszą myślami.
Chociarz z drugiej strony miło jest poczuć zapach ładnie pachnącego faceta. Jak dotąd najładniej ze wszystkich których poznałam pachnie mój kuzyn. Używa tych samych perfum od kiedy tylko pamiętam, szkoda, że nie chce powiedziec czym tak ślicznie pachnie
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-27, 23:17
o, a co do zapachów to osobiście bardzo lubię gdy zostaje na mnie troche zapachu perfum mojego mezczyzny ;}} tez jakis ładnych uzywa i nie chce powiedziec co to ;p
Wysłany:
2006-06-28, 02:10
Może mówimy o jednej osobie hehe
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-28, 08:32
a znasz jakiegoś Michała O. z Łukowa? :DDD
Kika [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-27, 16:50
Chlopcy sa wzrokowcami i dlatego daja buziaki z otwartymi oczami. Patrząc na partnera podczas pocałunkow zwieksza ich pożadanie. A my kobitki calujemy sobie z zamknietymi oczkami bo w tedy silniej odczowamy przyjemnosc...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).