Wychowałam się na GTA2 i Diablo II.
Gram w Drakensang Online, Wiedźmina i Diablo. Od czasu do czasu ścigam się w Forzie i Need For Speedzie.
Na komórce mam Clash of Clans.
hehe a ja na need for speed sie wychowalam, swojego czasu placono mi nawet za przejscie do konca kier, np. tomb raider, rayman, i inne ktorych nie pamietam jedno z pierwszych niepowaznych dorobkow do kieszonkowego, a pozniej z uporem maniaka gralam online w xboxa w Gears of Wars.. to bylo fantastyczne .. a teraz nie gram w gry bo to zbyt uzalezniajace, mozna utracic kontakt z rzeczywistoscia..
Jakiś czas temu dość sporo łoiłam w gry teraz już trochę rzadziej bo nie mam na to czasu. Jeśli w coś gram to w Assassin's Creed albo Metro Last Night. Czasami wracam też do Mass Effect 3.
Widzę, że wśród nas, kobiet, Simsy zawsze górą. Zjadłam na nich zęby i nadal od czasu do czasu coś sobie zbuduję. Cmentarz na przykład. xD
Najwięcej czasu ostatnio poświęcam na WoW'a, który również należy już do klasyków. Spotkałam w nim mnóstwo kobietek, niestety większość z nich nie była ani trochę sympatyczna, jakby wszystkie rozumy pozjadały. Kobietki, więcej luzu i dystansu! )
Uwielbiam strzelanki jak Medal od Honor, Call of Duty. Mogę się wyżyć, a jednocześnie sprawia mi dużą satysfakcję granie w tego typu gry. Jeśli chodzi o MOH'a to należałam nawet do najlepszego klanu Oczywiście nikt mi nie wierzył wtedy, że jestem dziewczyną
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia.
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2016-06-11, 18:14
Gram - jak najbardziej. Nie tak intensywnie jak kiedyś, ale jednak. Najchętniej RPGi i bijatyki. GTA: Vice City odegrało ogromną rolę w moim procesie metalizowania się .
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Gram w Simsy haha. Jednak, gdybym miała dostęp do gier konsolowych typu Until Death lub Beyond, to z pewnością chętnie w to zagrałabym. Teraz miałam okazję tylko zobaczyć te gry na YouTube.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).