Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-10-18, 11:02
A ja mam czarne teraz. Kupiłam sobie 'aksamitny brąz' z palette, ale wyszedł bardzobardzobardzo ciemny brąz i tylko w jasnym świetle widać jakiś tam brązowy połysk. Kilka myć i będzie jaśniejszy, mam nadzieję
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2009-10-18, 11:07
Zainwestuj w
* rumianek do zaparzania - 5zł
* Timotei do rozjaśnionych - ~6zł
* Head&Shoulders - ~10zł + dużo cierpliwości + zero stresu przed wysuszonymi kłakami + ODŻYWKĘ, bo to co zostaje z włosów po tym szamponie...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-10-21, 22:43
Rododendron napisał/a:
bo to co zostaje z włosów po tym szamponie...
HS jest dobrym szamponem, ja mam włoski po nim całkiem znośne . A odżywka nic nie pomoże bo HS jest troszku napakowany silikonami . Ale generalnie szampony przeciwłupieżowe sprawiają, że farba schodzi znacznie szybciej z włosów.
Rododendron napisał/a:
I na przyszłość:
NIE Palette ;P
Tutaj się całkowicie zgadzam! Farby Palette są totalnie do dupy, choć zachęcają ładnymi paniami, designem i kolorkami na opakowaniach to tak naprawdę włosy po tych farbach to sianko. Ewentualnie można sobie z szamponetką zaszaleć, ale te z Joanny są lepsze. Jeśli chodzi o farbowanie to polecam zdecydowanie farby fryzjerskie... Trzeba tylko wiedzieć z jaką ilością (i iluprocentową) wodą utlenioną trzeba to wymieszać... Wbrew pozorom fryzjerskie kosmetyki do włosów wcale nie są dużo droższe od tych drogeryjnych. Podobnie rzecz się ma z szamponami, odżywkami, etc. Nie mówię tutaj oczywiście o tych profesjonalnych rzeczach z Biosilka, ale np. Leo jest genialną firmą, Joanna też ma swoją profesjonalną wersję, ale jakoś tak nie jestem co do tego przekonana...
Wysłany:
2009-10-23, 19:03
Ja właśnie mam zamiar zainteresować się L'oreal Majirel
Muszę połazić po salonach i popytać, czy w którymś nie mają palety, żeby zobaczyć kolory i czy mogliby mi zamówić.
Ale sądząc po wszystkich rzeczach, które słyszałam o moich miastowych salonach, to... Wątpię, żeby któraś z tych srok była tak miła ==
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-10-26, 13:27
Rododendron napisał/a:
Muszę połazić po salonach i popytać, czy w którymś nie mają palety, żeby zobaczyć kolory i czy mogliby mi zamówić.
Ale sądząc po wszystkich rzeczach, które słyszałam o moich miastowych salonach, to... Wątpię, żeby któraś z tych srok była tak miła ==
Poczytaj sobie na necie i zamów na Allegro, tam jest mnóstwo farb fryzjerskich. Albo w sklepach internetowych.
jak dla mnie facet powinien mieć w miarę krótkie włosy, a jeśli długie to nie dłuższe niż do ramion
Ja zapuszczam co najmniej do pleców i zamierzam pofarbować. Raz tylko miałem zniszczone od nałogowego prostowania włosów.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 29-12-2009, 23:09 ] off wydzielony z tematu http://forum.blogowicz.in...i-vt3516,15.htm - bardziej pasuje do tematu o farbowaniu włosów, dlatego zostały scalone
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-28, 18:15
Tobiasz napisał/a:
zamierzam pofarbować.
A na jaki kolor? Blond?
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
TheAhyy
Wysłany:
2009-12-28, 18:21
Tobiasz napisał/a:
Ja zapuszczam co najmniej do pleców i zamierzam pofarbować.
Jak pofarbujesz to musisz pokazać. Normalnie nie mogę tego sobie wyobrazić.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-12-28, 19:29
Tobi, a nie uważasz, że w ciemnych włosach będziesz wyglądał jak trup (przy jasnej karnacji)?
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2009-12-28, 19:57
jakoś nie wyobrażam sobie faceta z odrostami
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).