to zależy gdzie:) Do pracy zdecydowanie spodnie bo są wygodniejsze i nie prowokują. Na spotkania z chłopakiem i imprezy to zdecydowanie spódnica lub sukienka bo dodają kobiecości:)
Na ogół chodzę w rurkach, ale najbardziej leginsy a do nich tuniki.
Coraz częściej pojawiam się w sukienkach, ale do spódniczek na co dzień chyba nigdy się nie przekonam...
Nigdy nie miałam spódnicy czy sukienki. Jakoś zawsze wybierałam spodnie, nawet jak byłam małym pryszczem. Od jakiegoś czasu myślę o kupieniu/uszyciu sobie jakiejś spódnicy, ale nie wiem czy się przekonam
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-31, 22:46
Zdecydowanie spodnie, ale ostatnio kupiłam parę sukienek i chyba będę zmuszona w nich chodzić, aby niepotrzebnie nie leżały w szafie. Spódnic nigdy nie lubiłam, bo są bardziej niewygodne niż sukienki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).