ha
wcale nie chcę wygrać w totka.
pisałam o tym na blogu.
Kiedyś chciałam, ale mi przeszło.
wszystko czego tak naprawdę potrzebuję mogę mieć bez wygranej. Więc po co liczyć, czekać co i tak się nie wydarzy?
nie czekam nie marzę tylko realizuję cel
Zainwestowałabym we własny dom, bo sąsiedzi z bloku doprowadzają mnie czasami do białej gorączki
anonimowe [Usunięty]
Wysłany:
2017-03-02, 02:56
Kupiłabym sobie trochę ciuchów, szafę, żeby je w niej zmieścić, dom, żeby je w nim podstawić i działkę w jakimś ładnym miejscu, żeby się przyjemnie przed nią przebierało.
A za resztę kupiłabym sobie zapiekankę pod dworcem.
Kupiłabym sobie nowy instrument, bilety lotnicze do Brazylii i jakieś mieszkanie w tym kraju, a na miejscu wydałabym trochę pieniędzy na koncerty. Natomiast resztę bym przechowywała w razie potrzeby.
______________________________________________________ When I think I'm going deep
I'm really going hollow
I can see a newborn me
Emerging from the bottom — Angra, Newborn Me
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).