Jej a ja nigdzie nie mogę dostać Flipsów, albo takie kiedyś były gwiazdy z Milki ale to też przeszło już Ale smaku nigdy nie zapomne.
Też uwielbiałam te gwiazdki!
A pamiętacie soki TANG? Takie w proszku, rozprowadzało się to w wodzie (tak, wiem, odkrywcze ) i miały smak pomaranczowy - w życiu nie piłam czegoś o tak wyraziście soczystym smaczku ;p.
pamiętam, moja mama sporo tego kupowała. Swoim dzieciom już bym czegoś takiego nie dał ^.^
jak gdzieś trafię na tang, to mi się przypomina parodia reklamy "Mamo, chce nam się pić!":
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku lub dodać do obserwowanych na google+.
@up Kofola to taki pyszny napój coś na podobe coli tylko z innym bardzo charakterystycznym smakiem, da się ją niestety kupić tylko w Czechach i na Słowacji.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegóły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegóły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum