Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-28, 12:26
powiem jedno... za bardzo biegniemy za USA... oni to wymyślili kilka lat temu, a my jak papugi powtórzyliśmy teletubisie to ulubiona bajka najmłodszych i nie rozumiem, jak można zabierać dzieciakom to. poza tym, chcąc nie chcąc, nasz polski rząd wzmógł sprzedaż akcesoriów związanych z teletubisiami taka antyreklama okazała się być najlepszą reklamą
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
To całe zamieszanie to absurd. A niech będzie gejem. Mnie nic do tego.
hódy perez [Usunięty]
Wysłany:
2007-11-13, 18:52
Ludzie chrońcie nas od takich ludzi jak pani Sowińskia. wszędzie się z nas smieja. nawet w telewizji kablowej Planete było mowa o niedorzecznoścuiach pani Sowińskiej. włączyłem tą stację przypadkowo własnie w tym momenckie kiedy byl nadawany ten prograM. BARDZO MI SIE ON SPODOBAŁ. zacząłem oglądać tą telewizję cześciej.. maja bardzo dużo interesujących programów. kiedy ją nie włączę zawsze trafiam na coś interesującego. wszystkich zachęcam do sprawdzenia tej stacji. to nie grozi żadnymi konsekwencjami.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).