Czas Bozego Narodzenia coraz bliżej a ja jestem ciekawy jak to wygląda u was z życzeniami na tą okazję ?
pierwsze pytanie to czy w ogóle wysyłacie innym życzneia świąteczne ?
jeżeli tak to jakimi metodami ? smsami, kartki ? przywiązujecie uwage do tego aby zyczneia miały jakiś głeboki przekaz czy poprostu ściągacie rymowanki z internetu ?
i druga strona medalu, czyli : czy dostajecie zyczenia ? w jakiej formie i czy są ambitne ?
jeżeli macie ochote zapraszam do cytowania życzeń jakie wysyłaliście / wysyłacie w tym roku
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja wysyłam sms'y, kartki, maile,wierszyki na gg. Do jednych oklepane, do drugich konkretne, to zależy od zaawansowania znajomości Na święta wysyłają mi sms'y i virtualne kartki.
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2006-12-23, 00:35
Mi się nie chce wysyłać i robię to bardzo rzadko, dlatego nie mam nic przeciwko jak sama nie dostanę od kogoś. Ale po prostu pisanie jednej kartki i wpisywanie tam 20 adresow emailowych jest bez sensu. A papierowe kartki to zawsze mama wysyla.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
przez internet zwykłem wysyłać życzenia w subskrypcjach stron, które prowadze. a tak to w większości dostaje, oklepane wierszyki na gg wprawdzie liczy się pamięc, więc miło jak jest i nie powinienem narzekać, jednak nudne się to robi
zwykłe kartki w tym roku zawiozłem do jednej części rodziny przy okazji odwiedzin..
kiedyś to było lepiej, mam sporo kuzynów i kuzynek w wieku dość zbliżonym do mojego i jak byliśmy mniejsi to i bardziej rodzinnie to się wszystko odbywało, wysyłaliśmy kartki z ambitnymi zyczeniami, a teraz ... komercha
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2006-12-24, 01:38
Mi się nie chce gadać z ludźmi, którzy mi wysyłają dlatego wolę udawać, że mnie nei ma
Bo jak ktos wysyla, to mozna czuc sie zobowiazaną do zrewanzowania się... czasami mam wyrzuty sumienia, ze nie odpowiedzialam tym samy, ale cale szczescie rzadko i od razu o tym zapominam
Nie lubie dostawac zyczenia przez internet i denerwuje mnie to strasznie kiedy setna osoba chce byc mila
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
ten temat powstał trzy lata temu. Jest więc co analizować, ciekawi mnie jak to wygląda w tym roku, dzisiaj Wigilia, zapewne znajomi rozsyłają do Was życzenia. robią to tradycyjnie pocztą, czy idą na łatwiznę przesyłając oklepane wierszyki przez GG, naszą klasę czy inne serwisy społecznościowe?
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-12-24, 09:01
Moi znajomi, mimo że przez gg, o dziwo wysyłają mi prawdziwe życzenia nikt nie idzie na łatwiznę. Też staram się tak robić.
na nk na szczęście niczego nie dostaję takiego ... raczej wszystko załatwiane jest telefonicznie )
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
TheAhyy
Wysłany:
2009-12-24, 13:42
Ja dostaje na gg, na naszej-klasie i pocztą od rodziny ;D
Nie bawie w wysyłanie wierszyków, nie mój rocznik ;]
Imię: Katarzyna
Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-12-24, 20:57
a ja tam wysłałam życzenia smsem najbliższym znajomym, napisałam notkę na blogu pod którą umieściłam życzenia i tyle... rodzinka składa życzenia telefonicznie.
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-12-24, 22:21
Bum na życzenia rozsyłane przez gg u moich znajomych już się skończył, na NK również. Ja staram się dzwonić do kogoś lub po prostu wysłać smsa. To samo preferuje znaczna większość mojej rodziny.
Oczywiście najlepiej składać życzenia osobiście
ja wysłałam do kilku osób mailem, innym osobom, z którymi się widziałam, wolałam złożyć życzenia osobiście
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).