Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-08-17, 22:04
Buuuuuu... Niestety ostatnio widzę duży spadek aktywności. Ja staram się pisać posty, zakładam też tematy od czasu do czasu, ale już nikt nie chce prawie pisać. Może trzeba zrobić jakiś duży banner na szablony.blogowicz.info, aby więcej ludzi się zarejestrowało albo wysłać przypomnienie użytkownikom o forum (niektórzy być może zapomnieli). Pomysł z punktami i nagrodami też był dobry, ale coś ucichło...
Mailing, którego używałem na prv przestał działać przy ostatniej aktualizacji a administracja prv.pl ma w dupie swoich użytkowników i nie raczyli mi pomóc, dlatego jak znajdę rozwiązanie dla tego problemu opcja powiadomień wróci
Myślę, że wakacje robią swoje. Zobaczymy jak to będzie we wrześniu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Mailing, którego używałem na prv przestał działać przy ostatniej aktualizacji a administracja prv.pl ma w dupie swoich użytkowników i nie raczyli mi pomóc, dlatego jak znajdę rozwiązanie dla tego problemu opcja powiadomień wróci
To już nie lepiej zmienić subskrypcję na tą z 4free?
darmowe raczej odpadają na tym etapie, zebrała się całkiem pokaźna liczba subskrybentów i nie zamierzam ich karmić spamem od firm, które obsługują mailingi trzeba dbać o swoich użytkowników
Pomogła: 30 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-08-24, 11:18
Htsz napisał/a:
darmowe raczej odpadają na tym etapie, zebrała się całkiem pokaźna liczba subskrybentów i nie zamierzam ich karmić spamem od firm, które obsługują mailingi trzeba dbać o swoich użytkowników
to fakt - spam rozsyłany przez darmowe mailingi to koszmar -_-
a może Htsz, pokusiłbyś się o jakiś skrypt w PHP?
wiem, że są takie dość proste, ale darmowe
wysyłanie takich ilości maili przez mail() skutkuje wrzuceniem adresu IP na czarne listy spamowe Także musi być profeska serwerowa i słanie po SMTP. Można by przez Gmaila, ale ten niestety obsługuje tylko 500 maili dziennie. Pracuję (na razie w myślach) nad jakimś konkretnym rozwiązaniem, takim przyszłościowym przy okazji.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-08-24, 15:05
Htsz napisał/a:
Można by przez Gmaila, ale ten niestety obsługuje tylko 500 maili dziennie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).