teraz głównie to strona z szablonami, a sporo osób nazywa jąblogiem, wprawdzie wiele cech wspólnych, ale to nie do końca typowy blog
Htsz, niestety dużo osób dalej nie rozróżnia różnicy między blogiem na stroną www, też mi mówią fajnego masz bloga, kiedyś tłumaczyłem, ale teraz już przywykłem.
Htsz napisał/a:
teraz zabieramy się z moronem za system szablonowy, jak tylko skończymy a w między czasie poinstruujemy szablonistów jak mają działac to strona szablonowa ruszy i zaprezentuje mniej więcej jak będzie wyglądała beta wersja całości, później w zależności od popularności zajmiemy się poważnym i profesionalnym wyglądem dla strony
Htsz, niestety dużo osób dalej nie rozróżnia różnicy między blogiem na stroną www, też mi mówią fajnego masz bloga, kiedyś tłumaczyłem, ale teraz już przywykłem.
a jaka jest roznica pomiedzy prostym cms'em a blogiem?
tylko nazwowa bo na notki sie mowi artykuly...
Kutwa napisał/a:
Nowa odslona blogowicza moim zdaniem est zrobiona w 1% reszta to tylko pogloski
lepiej pozostawie bez komentarza co mysle o twoim zdaniu...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
koncepcja od czasu do czasu nam się nieco zmienia no a teraz jeszcze są wakacje, więc z moronem nie jesteśmy równocześnie w domu, ale damy rade
szkoda tylko, ze mimo not na stronie i forum mało kto chce pisac cokolwiek w związku ze stronami... wkońcu to dla ludzi, warto żeby było także coś od nich aby im się lepiej oglądało strone i używało tego czego potrzebują
spodziweam sie tego, że ludzie sami nie wiedza czego by chcieli a jak strona sie pojawi to i tak będą narzekać, że coś jest nie tak, dlatego przestaliśmy się przejmować tym, ze ktoś się niecierpliwi i robimy swoje tak jak nam się widzi
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).