miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-07-09, 21:04
To moja skromna propozycja. Można oczywiście na różne sposoby zmienić/ulepszyć, bo nie jestem dobry jeśli chodzi o grafikę. Chodziło o ideę buźki w okularach.
Wysłany:
2010-07-09, 21:16
Nie wymagajcie ode mnie, żebym o tej porze myślała XD
Poza tym moje pomysły nie są z reguły najlepsze (i naturalną koleją rzeczy odrzucane), więc chyba nie pomogę
napisy są zbędne ponieważ prawdopodobnie subdomeny się kiedyś zatrą i zostanie tylko główna domena jeżeli w ogóle wszystko nie skończy na webloger.pl dlatego myślcie globalnie a nie rozdrabniajcie się na szczegóły podserwisów.
p.s. jak już wspomniałem, blogosfera to miejsce egzystencji społeczności, tak samo jak Kula Ziemska jest miejscem egzystencji społeczności ludzkiej, wyraził się nieprecyzyjnie, ja bym mu nie uznał tej wypowiedzi w prezentacji
p.s. miglu, twoja grafika się nie pojawiała, więc zmieniłem link w dobrą stronę idziesz, tyle, że to B wygląda w takiej postaci jak cycki ewentualnie tyłek ^^
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
[ Dodano: 10-07-2010, 00:33 ]
i kontynuując tą myśl - my mówimy o Blogowiczu, Ty głową sięgasz dalej, tylko... to długo trwa i może jednak lepiej zainwestować trochę czasu w Blogowicza, którego ludzie dobrze z nazwy znają, poprawić jego sprawność, wygląd, zmienić COKOLWIEK, niż trwać w jednym miejscu bo "masz plan"...
chcieliśmy pomóc, a wcale na dobre to nikomu nie wyszło jak widzę. szkoda było naszego czasu.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
globalnie = pełna domena, bez podziału na dodatki, szablony, forum - logo ma być uniwersalne i o to mi chodziło ;]
Yzoja napisał/a:
chcieliśmy pomóc, a wcale na dobre to nikomu nie wyszło jak widzę. szkoda było naszego czasu.
Napisałem jak widzę logo dla serwisu społecznościowego, określiłem przecież kryteria. Udzielam się w temacie, wiec zauważyłem waszą chęć pomocy i nie jest mi to obojętne, ale zrobiłaś jedno logo i je forsujesz a przy okazji masz do mnie pretensje, bo mi się nie spodobało.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-07-15, 18:34
Moje kolejne propozycje (jeśli znowu nie widać, to napiszcie):
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).