Wysłany:
2017-03-04, 08:15Re: [2017] gdzie założyć bloga?
Ja dłuższy czas miałam bloga na bloggerze. Niedawno łam nowego na wordpresie (własna domena i darmowy hosting). Przyznam, że na początku było mi trochę trudno to wszystko ogarnąć. Blogger wydawał mi się znacznie łatwiejszy w obsłudze. Jednak teraz jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza wizualny efekt możliwy do osiągnięcia na wordpressie jest o niebo lepszy
Jednak teraz jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza wizualny efekt możliwy do osiągnięcia na wordpressie jest o niebo lepszy
ale sama go nie zrobiłaś, tylko pobrałaś odpowiedni szablon ? Na bloggerze też taki można przygotować ;-) Generalnie w przypadku wyglądów największą zaletą wp jest to, że ma ogromną bazę motywów. Te komercyjne dodatkowo mają rozbudowane panele zarządzania (no ale ktoś na tym zarabia dużo, więc dba). Możliwości bloggera rosną jednak (wbrew pozorom) szybko i da się na nim zbudować coraz ciekawsze szablony, ale zbyt mało osób to robi w stosunku do wordpressa.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Z pewnością masz rację. Jednak ja nie umiałam doprowadzić mojej bloggerowej strony do stanu, który by mnie satysfakcjonował. Wierzę, że osoby bardziej wprawione/zdolne/zaangażowane potrafią uzyskać wspaniałe efekty, korzystając z możliwości bloggera. Niestety mi sie nie udało.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).