Ja już wiem co będę robił jak nie będę miał natchnienia. Będę czytał ten wątek. Przeczytałem i voila, nie ważne, że wykład, nie ważne, że po nieprzespanej nocy - PISAĆ! Hah, dzięki Wam. Sprawdźcie to, może na Was też zadziała?
A tak zanim Was czytałem to powiem, że u mnie raczej się to nie zdarza, abym zasiadając do pisania nie miał o czym pisać. Wygląda to u mnie raczej tak, że wszystkie swoje teksty, piszę tak ok 1-3 w nocy, nigdy w dzień. Tak więc, jeśli nie zdarza mi się nocka taka to zwyczajnie nic się nie pojawia, a bo po co mam się zmuszać? Toż to nie dziennik, tygodnik, tylko moje dziecko, które raz biega i rośnie, a raz leży z książką i stagnuje.
Moim problemem jest to, że mimo dobrych pomysłów traktuje je po macoszemu. Nie przykładam się do wyszlifowania formy. Zaprzepaszczam często "możliwości" w ten sposób.
A chyba nie ma nic gorszego od zobaczenia swojej własnej koncepcji na czyimś blogu, wykonanej pięć razy lepiej, nie?
Z innej beczki: czasem pomysłów mam tak dużo na raz, że robi mi się pod kopułką galimatias. I kończę z niczym .
Gdy nie mam weny, to siadam przy książce i czytam, myśląc jednocześnie o blogu.
Zwykle nie jest mi to potrzebne, ale jak się jednak zdarzy, że zniknie mowa inwencja twórcza, to muszę długo jej szukać.
Ja nie piszę na siłę. Gdy sobie usiąde do kompa, sprawdzę pocztę, portale i otwieram worda, a w głowie pustka to odchodzę i nie piszę. Ale ja nie jestem blogerem, ja po prostu piszę sobie bloga
Ja w ogóle nie piszę, gdy nie mam natchnienia. Nie mobilizuję siesię nawet, zeżeby zasiąść nad Wordem, gdyż wiem, iż tzki artykuły napisany na siłę jest bardzo kiepski, porównując z innymi tekstami.
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Ja w ogóle nie piszę, gdy nie mam natchnienia. Nie mobilizuję siesię nawet, zeżeby zasiąść nad Wordem, gdyż wiem, iż tzki artykuły napisany na siłę jest bardzo kiepski, porównując z innymi tekstami.
Zdziwiłbyś się. Często te wymuszone cieszą się większą popularnością, niż teksty pisane z weną. Nie umiem wyjaśnić czemu, ale nie tylko u mnie się to sprawdza
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).