Podobnie jak koleżanka Patrycja moim głównym celem było "zjechanie na masie" ale poprzez róznego rodzaju formy spedzania czasu przypadkowo zakochałem się w bardzo długich, wyczerpujących, górskich biegach. Blog jest teraz dla mnie motywacją do dalszego działania i spełniania własnych marzeń!
Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-06-21, 09:34dlaczego blog?
Stworzenie bloga w moim przypadku wiązało się z dezycją wyjazdu do Danii. Postanowiłam opisywać w nim moje plany oraz ich wykonanie w praktyce. Chciałabym podzielić się z innymi tą niesamowitą przygodą i zachęcić do realizowania swoich marzeń, nawet gdy graniczą one z niemożliwym.
Wiek: 31 Dołączył/a: 02 Maj 2016 Posty: 31 Miasto: Tarnów
Wysłany:
2016-06-21, 10:08
Do dziś nie mam pojęcia jak to się stało. Miałem lekkiego kaca i robiłem śniadanie. Przychodziły mi przy tym do głowy strasznie głupie pomysły - między innymi zastanawiałem się jak wyglądałoby "ubranie" mojego przygotowywania śniadania w słowa. Ubrałem, dorzuciłem kilka śmieszniejszych rzeczy z wcześniejszego wieczora, stworzyłem bloga, wrzuciłem. Pisałem takie różne pierdoły i je po prostu tam wrzucałem. Podsyłałem od czasu do czasu znajomym, kilku osobom. Później było tego trochę więcej, zacząłem prowadzić w gazecie studenckiej mojej uczelni mocno prześmiewczy Kącik porad Wujka Kaca. Napisałem tam jeden felieton, który lekko zakrawał o opowiadanie (ostatnio wrzucałem go również na bloga), po którym pocztą pantoflową dowiedziałem się o tym, że jeden z najwybitniejszych literaturoznawców w Polsce (a może nawet i Europie) stwierdził, że całkiem niezłe te moje wypociny, więc zacząłem jakoś promować tego bloga, pisać więcej, częściej, zaczęło mi to sprawiać przyjemność i w sumie to tyle.
Zawsze lubiłem pisać, zawsze miałem lekkie pióro i generalnie dużo do powiedzenia/napisania. Kiedyś nagrywałem rap, więc w ten sposób mogłem się wygadać, a do formy blogowej przekonał mnie Kominek w swojej pierwszej książce.
artoffoto WordPress.Klub
Wiek: 39 Dołączył/a: 21 Lip 2016 Posty: 23 Miasto: cały świat
Wysłany:
2016-10-15, 00:46
Nie lubiłem pisać wypracowań. Może dlatego, że były przymusem. Kiedy uruchomiłem bloga niechęć do pisania znikła. Pojawiła się chęć do tworzenia. Pasja i chęć dzielenia się jest tu motorem napędowym. Potencjalne korzyści finansowe też mają swój udział w całym tym tworzeniu, a ciągła walka z problemami z blogiem i poznawanie nowych technologii sprzyja Twojemu rozwojowi i motywuje do działania:)
Pierwszą motywacją do fotografowania było dla mnie forum o roślinach, po pewnym czasie zdjęć przybyło tak bardzo, że postanowiłam poszukać własnego miejsca w sieci. Blog ma dla mnie tę samą motywacyjną funkcję, dodatkowo stanowi w pewnym sensie foto-pamiętnik, ale bardziej rozwoju, tego, czego się już nauczyłam niż osobistych przeżyć.
Sama nie wiem.. Już kilka razy zabierałam się za tworzenie bloga ale nigdy mi to nie wychodziło. Zawsze chciałam pisać bloga w stylu "mój pamiętnik" ale po paru miesiącach zdałam sobie sprawę, że moje życie jest nudne i monotonne jak flaki z olejem. Teraz piszę bloga dla własnej przyjemności o tym co akurat wpadnie mi do głowy.
anonimowe [Usunięty]
Wysłany:
2017-03-02, 03:43
Bo wywalili mnie z forum, a lubię pisać coś o czymś... fajniej było mieć możliwość wchodzenia w interakcje z ludźmi a nie tak tylko klepać w przestrzeń, ale ma to swoje zalety, nieliczne.
Ja zacząłem prowadzić bloga z pasji. Nie interesuje mnie czy dużo osób będzie go czytać. Uwielbiam perfumy i chciałem podzielić się ze światem swoją wiedzą na ich temat. Dlatego powstał Agar i Piżmo. Moim znajomi dość entuzjastycznie podeszli do tematu i często ktoś z nich mówi mi, że czyta moje wpisy i że podoba mu się to jak opisuję zapachy. Dla mnie to wystarczający powód do dalszej pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).