Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-01-18, 17:01
ja zgłosiłam pierwszy raz, wydaje mi się czasem, że uwielbiam tracić czas
[ Dodano: 18-01-2014, 21:34 ]
ja mam właśnie takie pytanie... nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale jeśli nie masz w tym konkursie wystarczającej ilości osób które wyślą sms nie masz szans na żadną nagrodę?
trochę bez sensu... nawet gdyby bloger miał coś interesującego największe szanse ma Maffashion. W sensie nie mam nic przeciwko Julce, ale co ja bym musiała zrobić żeby ktoś obcy, czytelnik... wysłał sms, co oczywiście kosztuje, tylko po to żebym ja wygrała.
no, no chyba najwyraźniej, ja się do tych szczęśliwych blogerów nie zaliczam, największym fanem jest moja Mama. I wolałabym żeby nie wysyłała pewnie płaconego extra sms, bo płacę jej rachunki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).