Staramy się pisać co 2, 3 dni, chcielibyśmy częściej, ale czasami pracy w życiu prywatnym jest tyle, że ciężko znaleźć odpowiednią ilość czasu, by powstał ciekawy wpis.
Teoria jest taka, że codziennie. W praktyce kończę tekst często późną noca, prawie świtem i relatywnie przesuwam publikację. Dzisiaj np. opublikowałem tekst który łoiłem półtora dnia, bo był strasznie pracochłonny w fazie przygotowawczej. Także wychodzi mi średnio 4-5 tekstów tygodniowo.
______________________________________________________ http://kucfilolog.blogspot.com
Pełen deathstyle. Inaczej mówiąc: Taki lifestyle, ale bez obcisłych spodni, koszulek z kryzą, kremów pod oczy i całej reszty ucinaczy penisa.
Tak, na blogu jest x postów. Sukcesywnie go zapełniam. Tak, blog jest szpetny. Muszę znaleźć kobietę, która potrafi się zajmować designem.
Imię: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
Wysłany:
2013-09-25, 16:06
Każdy z Nas chciałby aktualizację przeprowadzać tak często jak tylko to możliwe. I tak w gruncie rzeczy jest, tyle że 'możliwe' potrafi spłatać figle : )
Założyłem sobie, że będę publikował teksty raz/dwa razy w tygodniu. I staram się z uporem maniaka tego dotrzymywać, choć nie ukrywam że czasem jest ciężko. Nie da się pisać na siłę. Blog ma być dla mnie odskocznią, a nie obowiązkiem. Ostatnio ciężko mi usiąść i coś napisać, zazwyczaj ograniczam się do 'usiąść'.
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
Ostatnio zmieniony przez lordK 2013-09-25, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Zobaczymy, jak mi pójdzie. Mam zamiar pisać 3-4 razy w tygodniu, z największą dopuszczalną przerwą 3 dni. Przy czym ja mam taki system, że piszę w nocy, kończę, ustawiam publikację na dzień następny na 10:00 i mogę iść spać
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).