Zaczęłam blogować niedawno, i są to moje osobiste przemyślenia o facetach, życiu i facetach. Brzmi banalnie ale mam nadziej że tak nie jest, a, że bloguje od niedawna chciałabym się dowiedzieć co robię dobrze a co źle. Wiadomo, czy nie przynudzam.
Ja na swoim blogu będę regularnie umieszczał krótkie wpisy. Znajdziecie tam interesujące informacje ze świata, będę wypowiadał się na kontrowersyjne tematy, będę zamieszczał różne ciekawostki, sporadycznie przedstawię wam jakąś grę, książkę lub film który uznam za godną polecenia.
Przede wszystkim o Hulku, tym zielonym... i czerwonym, szarym, czarnym, białym, żółtym i niebieskim też ;]
______________________________________________________ Smash Them All ! ! ! - czyli zielone archiwum, główne źródło gamma informacji oraz inne okołohulkowe fanaberie.
Bloga założyłam pół roku temu. Można na nim znaleźć moje ręcznie robione kartki (aktualnie Walentynkowe), DIY, przepisy na ciasteczka oraz proste przekąski, opisy kosmetyków, zdjęcia odwiedzonych miejsc, książki, filmy i wiele innych. A ostatnio słów kilka o oszczędzaniu:) Zapraszam!
Sirius Blogger.Klub
Wysłany:
2012-03-30, 10:10
Ja na swoim blogu piszę głównie o muzyce. Pojawiają się jednak i mam nadzieję, że będą pojawiać się w jeszcze większej ilości wpisy dotyczące na przykład filmów, książek, gier.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Szczerze nie poświęcam go zbyt dużo. Na dwa z tych blogów dodaję rzadko wpisy. Kuchenny, na którym są głównie przepisy- dodanie przepisu nie zajmuje zbyt wiele czasu. Naukowy od niedawna- zobaczymy co z tego wyjdzie, interesuje się tym, dużo czytam i oglądam. A ten dla kobiet- piszę prawie codziennie. I także nie zajmuję zbyt dużo czasu dodanie posta. Jak się coś lubi to szybko idzie:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).