Witam wszystkich.
Poprzez moją pasje pisarską zdecydowałem się ostatnio założyć bloga. Nie wszystkie teksty będą słysz po biurko , a pisanie do ewentualnej szerszej publiczności , pozwoli zapewne poprawić i dopracować warsztat pisarki. Tematyka bloga opierać się będzie na psychologi emocji , tematyce kryminalnej , rzadziej polityce i nowych technologiach. To mój pierwszy blog , a prowadzenie go jest dla mnie większym wyzwaniem. Masa czasu ostatnio spędzam na forum , zagłębiając tajniki prowadzenia bloga , reklamy itd.
Zachęcam do odwiedzin i wydania pierwszych opinii.
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 49 Miasto: Chorzów
Wysłany:
2012-08-02, 22:15
Kroniki Nomady początkowo były kolejnym blogiem "pamiętnikowym", ale po kilku miesiącach dziwnym trafem się przemienił w blog z recenzjami książek z szeroko pojętej fantastyki. Piszę od ponad roku i nadal sprawia mi to frajdę, zwłaszcza gdy widzę różnicę jakościową między wpisami początkowymi a tymi bardziej współczesnymi
Narciarzyk blog, to mój nowy projekt - nigdy wcześniej nie publikowałem pod tym pseudonimem i chcę zacząć coś noweg. Blog jest prosty, może jak będę miał chwilę czasu to nad nim popracuje (design), ale wydaje mi się że jest przyjemny dla oka. Zamierzam pisać na nim swoje przemyślenia, wspomnienia, relacje z zdarzeń - wszystko obracać się będzie w okół ogólnie pojętej psychologii i socjologii, sportu, życia codziennego. Mam nadzieję również w przyszłości wytworzyć pewną interakcję pomiędzy czytelnikami a mną. Chciałbym odpowiadać na pytania właśnie przez bloga, starać się rozwijać siebie jednocześnie utrzymując kontakt z inną osobą. Dlatego piszę o swoim blogu tutaj, chcę komentować, myśleć i pisać z innymi - dla zmiany, wcześniej pisałem tylko dla siebie i o swoich rzeczach. Zapraszam!
______________________________________________________ http://narciarzyk.blogspot.com/ zapraszam do komentowania. Odpowiadam na pytania i propozycje.
Również o futbolu. Krótkie opisy najciekawszych meczy które będa się odbywały danego dnia wieczorem i na które stawiam kilka groszy. Oraz opis róznych bukmacherów co oferują i jaka jest moja opinia o ich stronie. Chociaż zakładki odnośnie bukmacherów jeszcze nie są dokonoczone..
Ostatnio zmieniony przez FootballandBetting 2012-08-23, 15:16, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Krzysztof
Wiek: 58 Dołączył/a: 15 Cze 2012 Posty: 91 Miasto: Berlin
Wysłany:
2012-08-22, 19:27
To coś dla mojej dziewczyny. Ona w przeciwieństwie do mnie bardzo lubi oglądać mecze... Ja oczywiście też obejrzę, ale w tej dziedzinie ona jest zdecydowanie lepsza.
Sportowym okiem - to blog, w którym prowadzę analizy i opisuje wydarzenia sportowe, które zdarzyły się, bądź będą miały miejsce. Pisanie zacząłem 3 sierpnia i staram się to robić codziennie, gdyż jak wiemy wszyscy, tematów nie brakuje, bo zawsze coś się dzieje w świecie sportu.
Bardzo bym chciał, aby udało mi się zdobyć czytelników, którzy chętnie wchodziliby na mojego bloga, miałbym z kim wymienić parę zdań czy to w komentarzach pod wpisem, czy to na fanepage. Nawet bez tego będę pisał, bo kocham to robić.
Imię: Bartek
Dołączył/a: 26 Sie 2012 Posty: 19 Miasto: Polska
Wysłany:
2012-08-26, 22:57
LikeaHater - to wszystko to co mnie interesuje, w końcu dowiem się co tak na prawdę kotłuje się w mojej głowie, a ponadto co kotłuje się w głowach innych bo mój blog to także wypowiedzi innych. Codziennie o 20:00, codziennie coś innego.
azakarsan WordPress.Klub
Wysłany:
2012-08-27, 21:51
Tematyka mojego bloga raczej nie zyska dużej popularności. W tej kategorii ludzie raczej korzystają z for aby wymieniać się odczuciami, poglądami itp.
Mój blog traktuje głównie o anime. Głównie chcę w nim porównywać je do filmów, seriali etc. wykazując, że ten gatunek kinematografii (o ile wg jakiś definicji do tego można anime zaliczyć) jest co najmniej równy filmom.
Do tego czasem mam swoje przemyślenia, które tłoczą się w mojej głowie więc jest też sporo moich poglądów, przemyśleń na temat danych serii.
Ad4m WordPress.Klub
Imię: Adam
Dołączył/a: 27 Sie 2012 Posty: 23
Wysłany:
2012-08-29, 12:52
O ciekawych zjawiskach jakie możemy zaobserwować w internecie i wszystko co warto obejrzeć. Czasami też własne dygresje i przemyślenia, ale głównie próbuję wskazać, że w internecie nie trzeba się nudzić i jest dużo fajnych (przeważnie darmowych) rzeczy, które mogą zająć na dłużej
Rubicon [Usunięty]
Wysłany:
2012-09-12, 20:54
Witam mój blog jest o tematyce komputerowej jak i nowościach ze świata techniki. W najbliższym czasie umieszczę coś o sobie, nie zabraknie zdjęć jak i filmów. Zachęcam więc do odwiedzin mojego bloga. Pozdrawiam forumowiczów.
Mój blog należy do kategorii najbardziej popularnej, czyli przemyślenia/pamiętniki. Zamieszczam też recenzje książek. Mam też kilka pomysłów na cykliczne wpisy o Wrocławiu (cały czas zbieram materiał, by wystartować).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).