A ja prowadzę bloga o filmie, muzyce i ogólnie o sztuce. Z tego względu, że sam tworzę to na blogu możecie znaleźć informacje oraz filmiki, które nakręciłem oraz kawałki, które nagrałem. Nie zabraknie też moich osobistych przemyśleń na temat tworzenia i pasji. Może to moje powołanie i chcę się nim dzielić z ludźmi bo robić dla siebie to nie to samo i nie na tym sztuka polega
Na moim blogu znajdziecie głównie teksty z zakresu psychologii emocji , uczuć , kobiet , relacji między ludzkich , ale także LifeStyle i niedługo nowa etykieta jaką będą - media. Widoczne w tekstach , które dodaje będą moje własne przemyślenia , a także mój własny - inny stosunek do wszystkiego. Zapraszam więc do odwiedzin i ewentualnych konstruktywnych komentarzy co do bloga i jego zawartości.
A mój jest o niczym, nic mi się w nim nie podoba i nikt normalny chyba go nie czyta. Polecam.
______________________________________________________ Jestem Szel i też używam painta.
Czasem lubię się pobawić w "walą mnie wasze rozmiary, zagrajmy w chybił trafił"
______________________________________________________ Jestem Szel i też używam painta.
Czasem lubię się pobawić w "walą mnie wasze rozmiary, zagrajmy w chybił trafił"
Mój blog jest o mojej pasji, czyli o motoryzacji O takiej szeroko pojętej motoryzacji, bo oprócz moich spostrzeżeń opisywanych w formie felietonów, robię relacje z imprez motoryzacyjnych, testuje różne rzeczy związane mniej lub bardziej z tematem bloga, jest też trochę o autodetailingu. Jednak z tego co widzę, trzeba będzie trochę zmienić formę prowadzenia bloga, bo ciągle jest słabo z odwiedzinami...
mój jest/ będzie o DIY (biżuteria, ciuchy), przebraniach, stylizacjach (raczej 'jak wyglądać rodem z lat '20 czy '60' , niż 'jak dobrać sweter z zary do dżinsów z h&m') i pokrewnych
nie wiem, czy nie nazbyt szeroką sobie określiłam tematykę, możliwe że coś się zmieni/przeniosę na inną stronę; zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).