Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Przesunięty przez: Htsz
2012-05-23, 00:47
Autor Wiadomość
wawik 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 26 Paź 2012
Miasto: śląsk

Wysłany: 2012-11-20, 06:15   

Jak łatwo się domyślić patrząc na mój avatarek - bloga prowadzę o uprawie tych właśnie krzewów. :P

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Futbolowa 
Blogger.Klub
Złośnica

Imię: Klaudyna
Miasto: Częstochowa

Wysłany: 2012-11-20, 11:53   

Kreatywa traktuje przede wszystkim o literaturze. W ciut mniejszym stopniu o filmie, muzyce, sztuce, nauce języków obcych. Czasem zamieszczam zdjęcia i twórczość własną, informuję o akcjach charytatywnych, zachęcam do dyskusji literackich. Miszmasz kulturalny :)

wieszcozjesz 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 18 Lis 2012
Miasto: Podkarpacie

Wysłany: 2012-11-21, 08:20   

Ja natomiast postanowiłem poprowadzić bloga żeby spróbować uświadomić ludzi co szkodliwego spożywają codziennie. Jak dla mnie chemia w jedzeniu to ważny temat i należy o nim mówić. Czy uda mi się to co zamierzam to nie wiem ale próbuje w wolnym czasie.

kajettanus 
WordPress.Klub

Imię: Kajetan Obarski
Dołączył/a: 06 Mar 2012
Miasto: Amsterdam

Wysłany: 2012-12-09, 04:29   

Prowadzę bloga o KULTURZE NIEPOPULARNEJ.

Ponieważ kultura niepopularna jest równie szeroko pojęta jak sama kultura to można to w moim przypadku uściślić do:

muzyki: jazz, funk, blues, folk, rock, alternatywa i a w szczególności ich najdziksze fuzje.
filmu: kino alternatywne, offowe, niepopularne, kino europejskie i dokumentalne.
bloga: luźne i luźniejsze wpisy od autora czyli mnie :)

Będzie także trochę fotografii i trochę książek.

Wspólnym mianownikiem dla tej tematyki jest fakt, że owa 'niepopularna kultura', o której piszę nie pojawia się w polskim internecie wcale lub na prawdę w minimalnej ilości. Zainteresowani mają więc okazję zapoznać się z tym czego nie ma w polskim googlu.
Jak przysłowie XXI wieku głosi: "czego nie ma w google tego nie ma wogle"
Piszę o rzeczach, które kocham, żyję nimi i poświęcam im masę czasu więc tym bardziej mnie cieszy, że teraz pojawiają się one w polskim internecie :)

Jadźka 
WordPress.Klub

Imię: Mateusz
Dołączył/a: 12 Gru 2012
Miasto: Olszew

Wysłany: 2012-12-12, 22:31   

Postanowiłem poprowadzić bloga lifestyle. Tam wrzucam wszystko, co mogłoby się znaleźć na wielu oddzielnych blogach tematycznych, czyli coś o sporcie (ale mało ostatnio), muzyka, styl, zdrowie, film, książka i inne. Staram się podejść do wszystkiego na plusie, ale zdarzają się negatywne komentarze na jakieś tam wydarzenia, czy zachowania:)

StudioSekret 
WordPress.Klub
Suitcik

Imię: Robert
Dołączył/a: 15 Wrz 2012
Miasto: Suwałki

Wysłany: 2012-12-18, 20:30   

Kilka dni temu założyłem bloga o modzie. Chcę żeby to wyglądało atrakcyjnie więc pomyślałem, że będę urozmaicał swoje posty także o nagrywanie filmików i wstawianie na swoim kanale youtube. Zobaczę jak się to rozwinie. Dopiero raczkuję, ale z czasem się rozkręcę :)

Ewe-Linka 
Prezes w Mamspired

Zaproszone osoby: 3
Imię: Ewelina
Pomogła: 2 razy
Miasto: Northampton

Wysłany: 2012-12-22, 12:20   

Lifestyle to teraz chyba najbardziej wzięty temat blogowy, bo możesz pisać tak na prawdę o wszystkim.
Miałam mieszankę macierzyństwa i wracania do formy po porodzie, czyli odchudzania + pisanie o sobie. Teraz zmieniłam to na lifestyle i mam co raz lepsze statystyki i sama jestem zadowolona ze sposobu w jaki prowadzę blog. Własne słowa, żadne kopiuj wklej i przepraszanie, że nie umiem opisać tego własnymi słowami np. miałam posta o bieżni (koszty, programy, mechanika itp)
W sumie zawsze wydawało mi się, że prawdziwy blog powinien być takim pamiętnikiem :) Na szczęście stereotypy już się pozmieniały i miło czasem trafić na ładnie utrzymanego bloga o modzie, czy kuchni. Nie przepadam jednak za blogami misz-masz, no chyba, że to podtrzymywane lifestyle'em jest, albo wszystkie informacje z portalów zdrowotnych w jednym miejscu np. wszystkie diety świata... :/ Po cóż to? :P

Co do tematu to właśnie mój blog jest o walce o samoakceptację i rozwój osobisty, przy okazji nakłaniając do tego inne mamy i osoby z nadwagą. Piszę też takie ciekawostki np. jak ćwiczyć z dzieckiem, jak zrobić siłownię w domku, co jest dobrego na katarek dziecka itp.

yarhea 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 21 Lip 2012

Wysłany: 2012-12-26, 08:30   

Ja w tej chwili prowadzę trzy blogi historyczne - jeden ogólnohistoryczny, drugi o dynastii Windsorów a trzeci o historii Bałkanów

cleanbergen 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 08 Gru 2012
Miasto: Norwegia

Wysłany: 2012-12-28, 22:23   

Mieszkam w tak pięknym miejscu, że trudno wprost nie zacząć przygody z fotografią, i tym własnie jest mój pierwszy blog. O miłości do nowego miejsca jakie znalazłem na ziemi, a co się z tym wiąże pokazuję wszystko. Miasto z innej, niż ta oficjalna strony, koty spotkane na spacerze, miejsca ładne i brzydkie oraz ostatnio po kupieniu lepszego sprzętu - ludzi.
Natomiast drugi z moich blogów, jest pisany z pasji jaka towarzyszyła mi przez całe moje życie, czyli o muzyce. Właśnie z powrotem wróciłem do kolekcjonowania płyt vinylowych i stąd moj blog oraz jego tytuł.
Z obu jestem jak na razie zadowolony, ale wiekszą wagę przykładam do fotobloga, może dlatego że zostało mi wytknięte mnóstwo błędów (a pisałem, że jestem amatorem z telefonem), a ja tego nie lubię, no i postanowiłem nauczyć się fotografii i obróbki.
Pozdrowienia dla Wszystkich.
http://hardrockvinyl.blogspot.no
FB: http://www.facebook.com/p...07814485?ref=hl

tourquise 
Blogger.Klub

Imię: Magdalena
Miasto: z kątowni?

Wysłany: 2012-12-30, 05:34   

U mnie tematyka bloga nasunęła się sama gdy przeszłam na dietę i postanowiłam przetestować pewne treningi... i stąd wziął się blog o tematyce odchudzania, ale także i zdrowia, piękna i innych babskich spraw. Piszę o tym o czym w danym momencie mam ochotę, bo to w głównej mierze MÓJ blog :)

Freedzio 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 28 Gru 2012

Wysłany: 2012-12-30, 19:32   

Mój blog traktuje o szeroko pojętej muzyce. Jeżeli znajdę jakiegoś mało znanego artystę, podczas gry na gitarze nasunie mi się jakaś warta uwagi myśl, obejrzę film ze świetnym soundtrackiem, czy po prostu chcę przedstawić swój punkt widzenia na jakiś temat związany z muzyką, wtedy siadam i piszę.

miro71 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 10 Sty 2013

Wysłany: 2013-01-11, 12:19   

Zacząłem pisać bloga o poszukiwaniu życia poza Ziemią, zapraszam

::
Odpowiedz do tematu