Prowadzę bloga fotograficznego. Zdjęcia, które tam zamieszczam nie są osadzone w jakiejś konkretnej tematyce, ale na chwile obecną przeważają fotosy z podróży!
Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-07-10, 00:17
Ja prowadzę teraz teraz stronkę, gdzie piszę głównie o kulturze ale też i coś o nauce. Pojawiają się też wpisy typowo rozrywkowe. Bloga prowadzimy w trzy osoby.
Od niedawna zacząłem z kumplem prowadzić vloga (czyli takiego trochę innego bloga, jak to jest napisane w innym temacie) i do tej pory nagraliśmy dwa filmiki, jutro również nagrywamy. Staramy się subiektywnie określać nasze opinie dotyczące wszystkiego, co nas naprawdę wkurza (albo cieszy), ale czyż nie na tym polega to całe blogowanie?
Link do naszego kanału możecie znaleźć w mojej sygnaturce
______________________________________________________ Tu bloguję - http://www.sawiusz.pl/
Mój blog jest o książkach. Od stycznia tego roku umieszczam na nim recenzje książek, które przeczytałam. Początkowo miał to być blog, w którym pisałabym po to, aby po prostu o żadnym tytule nie zapomnieć, ale podjęłam współpracę z kilkoma wydawnictwami i tak się teraz kręci, Książkowo stało się blogiem z recenzjami
„Strefa Kulturalnej Jazdy” to Blog który będzie poświęcony przede wszystkim
Kulturze Jazdy na polskich drogach.
Postaram się tutaj opisać wiele zagadnień dotyczących wyżej wymienionej kwestii tak aby stronka była przydatna zarówno dla doświadczonych kierowców, dla tych którzy jeżdżą niewiele, ale może przede wszystkim dla tych którzy dopiero rozpoczynają albo zaczną przygodę z prowadzeniem pojazdów.
Misją i celem bloga jest poprawa sytuacji na polskich drogach, więcej kulturalnej i bezpiecznej jazdy. By kierowcy jak i ich pasażerowie czy inni uczestnicy ruchu byli dla siebie bardziej wyrozumiali, uprzejmi co miałoby swój wpływ na ogólną poprawę przemieszczania się.
Od niedawna prowadzę bloga o różnych ciekawych wydarzeniach jak np. GT Polonia, niedługo będzie Woodstock Oprócz tego ciekawe miejsca, info o grach i scen życiowych
Wiek: 34 Dołączył/a: 21 Lip 2013 Posty: 28 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-07-24, 01:03
Mój blog poświęcony jest książkom. Staram się jednak wypośrodkować proporcję między pozycjami bardzo popularnymi i tymi niszowymi. Na blogu prowadzony jest cykl "Zza żelaznej kurtyny", który ma za zadanie przypomnieć(czasem w sposób zabawny, czasem "ku przestrodze") literaturę bloku wschodniego.
Imię: Daria Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 10 Kwi 2013 Posty: 115 Miasto: Polska - Gdańsk
Wysłany:
2013-07-29, 15:08
Mój blog także jest o książkach.
Najważniejszym punktem są recenzje - ich jest i będzie najwięcej - jednak zamieszczam też nowości, zapowiedzi, pojawią się wpisy o eventach czytelniczych oraz tak zwana kolumna dyskusyjna.
Ideą mojego bloga jest chęć zmotywowania osób do zmiany trybu swojego życia. Osobiście również podjąłem się takiego wyzwania więc to nie tak, że chcę tylko umoralniać do zmian.
Motywem przewodnim bloga jest słowo "TRENING" rozumiany jako ćwiczenia fizyczne i szlifowanie charakteru.
Co oferuję?
- aktualizowanie zdjęć zmiany mojego ciała wraz z postępem w treningach
- felietony dotyczące problematyczności i złożoności ludzkich myśli
- sposoby przygotowania potraw pomagających nam w naszych treningach
- muzykę zachęcającą do ćwiczeń
- spojrzenie na wszelkiego rodzaju ćwiczenia i kształtowanie mięśni przez pryzmat anatomii, fizjologii i układu ruchu człowieka
- co, jak i dlaczego - czyli dlaczego ćwiczyć dany mięsień w ten a nie inny sposób
Dodatkowo: masz problem z danym mięśniem?, przebyłeś jakieś schorzenie? masz złamaną nogę a pomimo to chcesz ją ćwiczyć? Wejdź, może znajdziesz odpowiedź. Jeśli nie napisz, a spróbujemy pomóc. Więcej na blogu
______________________________________________________ http://uwws.wordpress.com Serdecznie zapraszam na mój blog motywacyjny. Chcesz odmienić swoje ciało i ducha? Zapraszam!
Trening, ćwiczenia i dieta poparte wiedzą anatomiczną, fizjologiczną, możliwościami naszych mięśni i nowinkami medycznymi.
Ja piszę o mojej wielkiej pasji książkach .
Czasem są to recenzje, czasem jakieś większe rozkminy typu, jaka jest najgorzej zekranizowana powieść na świecie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).