Mój blog jest o zdrowym i racjonalnym żywieniu. Żadne diety, czy inne głupoty. Dopiero zaczynam pisać, także proszę o niezbyt dużą krytykę będę go także rozwijał w kierunku mądrej i zdrowej aktywności fizycznej. zapraszam
______________________________________________________ http://blogwformie.blogspot.co.uk/ - Blog o zdrowym podejściu do życia. Zapraszam
Imię: Michał
Wiek: 26 Dołączył/a: 15 Cze 2014 Posty: 16 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2014-06-15, 15:20
Mój blog dotyczy spraw politycznych , problemów społecznych , więzi , sytuacji na które większość z Nas natrafia codziennie. Rzeczy ważnych i mniej ważnych. Podchodzę do tego poważnie i obiecuje dzielić się z Wami wszystkim co mnie zainteresuje. Śledząc mojego bloga , będziecie mieli okazję , dowiedzieć się czegoś ciekawego , śmiesznego , bądź kontrowersyjnego.Zawsze wypowiadam swoje zdanie i nikogo nie udaję. Jestem obiektywny i szczery , czasami do bólu. Zapraszam serdecznie!
Wiek: 37 Dołączyła: 21 Mar 2014 Posty: 22 Miasto: Irlandia
Wysłany:
2014-07-01, 00:45
K@mil mój chłopak chyba zostanie Twoim stałym czytelnikiem:) ostatnio się śmiał, że po 30-stce już tylko whisky mu nie szkodzi hehe poza tym naprawdę fajny blog, dobrze się go czyta
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 06 Mar 2014 Posty: 60
Wysłany:
2014-07-01, 11:25
Na moim blogu piszę o rzeczach, które w jakiś "cudowny" sposób wzbudziły we mnie ciekawość. Mam nadzieję, że poruszane przeze mnie tematy będą też interesujące dla innych Ostatnio pracuję nad "cyklem" piątkowych notek, mają to być humorystyczne wpisy... zobaczę, jak mi się to uda
Na drugim blogu publikuję moje rysunki.
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-07-01, 22:59
Dora pokaż Twojego drugiego bloga z rysunkami. Interesuje się tą tematyką. Dodatkowo w dziale ' co sądzicie o moim blogu' jest też chłopak jego blog nazywa się PabloArt może cię to zainteresuje
Dora pokaż Twojego drugiego bloga z rysunkami. Interesuje się tą tematyką. Dodatkowo w dziale ' co sądzicie o moim blogu' jest też chłopak jego blog nazywa się PabloArt może cię to zainteresuje
Początkowo mój blog miał być o szyciu, ale dość szybko zorientowałam się, że mam więcej do powiedzenie tak więc można u mnie znaleźć coś o szyciu, rękodziele, o gotowania i ogólnie o stylu życia, ale przede wszystkim tematem jest to co tworzę,
Uwielbiam rysować, a jeszcze bardziej uwielbiam kiedy robi to mój mąż. Niestety nie wiem jak mam go zmotywować do malowania i rysowania
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 06 Mar 2014 Posty: 60
Wysłany:
2014-07-10, 15:47
GoodByAccident napisał/a:
Zaglądam właśnie do jednego blogera stąd, bardzo fajnie rysuje i do tego jego wiek, wow Przypadkiem nie nazywa się on Pabiart?
A ten mój blog rysunkowy, to nawet sama przyznam że średni jest Wszystkich lepszych prac się niestety pozbyłam, nawet ich zdjęć nie mam. Jednak nie jest aż tak źle, właśnie kilka prac tworzę w tym momencie i jak coś to je opublikuję
Wcale nie uważam, że potrafię rysować. Jednak lubię to robić, a blog jest takim moim albumem prac. Oto blog
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 09 Cze 2014 Posty: 30 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-07-14, 22:59
Mój blog jest o kolarstwie. Zarówno o wydarzeniach współczesnych w tym sporcie, jak i o jego historii. Ilustruję bloga filmami z YT na których można sobie obejrzeć najlepszych kolarzy świata, niedawno sporządziłem też listę przebojów zawierającą videoklipy z piosenkami o kolarzach, rowerach i zbliżonej tematyce.
Temat na czasie, bo aktualnie trwa przecież największa kolarska impreza - Tour de France. Media bardziej niż w minionych latach zainteresowały się kolarstwem, gdyż nasi kolarze, Michał Kwiatkowski i Rafał Majka, zaczynają odnosić coraz bardziej znaczące sukcesy.
Dołączył/a: 12 Lip 2014 Posty: 29 Miasto: Małe, brudne miasto
Wysłany:
2014-07-24, 22:55
Ciężka tematyka. Głównie trzymam się kobiet, seksu i ogólnie natury człowieka, co może być przez większość źle odbierane, głównie przez iluzje społeczne... Ale z drugiej strony pisze o wszystkim, co mi przyjdzie do głowy.
______________________________________________________ cynicalegoist.wordpress.com Cynicznie i rzeczowo. Głównie o życiu, seksie i kobietach .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).