Ja posiadam bloga tematycznego www.akwarystyka-maciek.blog.onet.pl akwarystyka to jest wogóle moje naj naj największe hooby, a nawet zamiłowanie. Jakoś trudno byłoby mi życ bez akwarium w domu...
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-05-11, 17:55
Inez napisał/a:
Macieeek, dużo masz rybek? Ja bym sobie chętnie kupiła taką złotą... Możesz polecić jakieś konkretne gatunki?
Welony strasznie brudzą. Już na drugi dzień po wymianie, woda jest mętna.
Obecnie prowadzę jeden blog, na którym piszę to, co mi ślina na język przyniesie. Dla siebie. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Wysłany:
2009-05-11, 19:29
Cytat
To prawda. Wiem z doświadczenia.
Ja też. ; p
Krzysiek napisał/a:
pochwal się tu linkiem
W sumie mogłabym, ale przecież tutaj nie wolno robić sobie reklamy. ;-)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
Wysłany:
2009-05-11, 19:47
Cytat
E tam, wszyscy podają, nie wykręcaj się
Lalalalalala.
na pw Ci wyślę. : )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).