Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Przesunięty przez: Htsz
2012-05-23, 00:47
Autor Wiadomość
Lewandowicz 

Dołączył/a: 14 Kwi 2015
Miasto: Ustka

Wysłany: 2015-04-15, 15:40   Blog Stopy Krzepią

Blog jest szerokim forum wiedzy o stopach, która w społeczeństwie jest raczej nikła a której wpływ na stan zdrowia społeczeństwa jest ogromny. Niewiedza w temacie powoduje to, iż tysiące ludzi cierpi na różnego rodzaju dolegliwości związane ze stopami: bóle stóp, opuchlizny, deformacje stóp, haluxy, płaskostopia, stopy cukrzycowe, choroby paznokci, skóry, bóle reumatyczne, zespoły niespokojnych stóp i nóg... cierpi całe ciało.

Na blogu wyświetlają się cykliczne ( 2 razy w tygodniu ) wpisy mówiące o poszczególnych dolegliwością z praktycznymi poradami w postaci materiałów wideo, zdjęć, akcesoriów ortopedycznych, pozycji książkowych, obuwia zdrowotnego i wkładek. Urozmaicone są historiami z życia wziętymi oraz myślami które uczą.

Blog poparty jest ogromnym doświadczeniem w temacie. Nie wziął się z przypadku czy z przyjemności tylko z rzeczywistej wiedzy fachowej.

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Msq 
Blogger.Klub

Imię: Piotr
Dołączył/a: 09 Kwi 2015
Miasto: waszawa

Wysłany: 2015-04-18, 11:50   

A mój blog jest o sporcie. Staram się pisać o tym co tam się teraz dzieje. Zamieszczam tam moje własne przemyślenia i wnioski. Na chwilę obecną tworzę też serie tematyczną 5-7 artykułów na dany temat, które będą pojawiały się co tydzień we wtorki :) Wpisy zamieszczam głównie z tematu siatkówki, tenisa, piłki nożnej i snookera. reszta dyscyplin będzie pojawiała się raczej okazyjnie. Jeżeli ktoś lubi sport to serdecznie zapraszam do siebie. Chętnie też wysłucham konstruktywnej krytyki.- dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem więc każdą radę chętnie przyjmę :)

theodoros 
WordPress.Klub

Imię: Bogdan
Dołączył/a: 08 Kwi 2015
Miasto: Gdańsk

Wysłany: 2015-04-19, 19:58   

Piszę bloga z moimi opowiadaniami i przemyśleniami na różne tematy. Dopiero rozkręcam się pod obecnym adresem. Mam jednak nadzieję, że zostanę na nim na dłużej. Chyba będę się musiał wziąć za nieco bardziej drażliwe tematy, żeby przyciągnąć więcej czytelników. :)

BlackenedBooks 
Blogger.Klub

Imię: Damian
Dołączył/a: 26 Kwi 2015
Miasto: Krosno

Wysłany: 2015-04-28, 09:51   

Ja - jak już wspomniałem w kilku innych tematach - prowadzę "kolejny nudny blog literacki", głównie z recenzjami, ale również szczyptą publicystyki. Gdyby ktoś był zainteresowany - zapraszam. :)

Buster 
WordPress.Klub

Dołączył/a: 20 Kwi 2015
Miasto: Silesia

Wysłany: 2015-04-30, 12:50   

Mój blog można powiedzieć ma szeroki zakres publikowanych treści - są to obecnie głównie przemyślenia w formie felietonów na tematy polityczno-ekonomiczno-społeczne, historie z własnego życia, a także recenzje filmów i gier. W przyszłości chciałbym opisać jeszcze co nieco o technologiach głównie w energetyce i tematach około energetycznych z racji wykształcenia, pasji i zawodu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to jak najbardziej zapraszam na bloga :)

theodoros link do bloga w twoim podpisie nie działa jak coś

Boberus 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 08 Maj 2015

Wysłany: 2015-05-16, 09:02   Deutsch im Wasserbau - niemiecki w budownictwie wodnym

Zacząłem uczyć się niemieckiego. A że nie lubię szkolnej wersji, to uczę się tego co lubię i potrzebuję - tak powstał blog, na którym dzielę się słownictwem z zakresu budownictwa, biologii, ekologii i ochrony środowiska. Miłej lektury!
P.S. Tak wiem, nauka niemieckiego to masochizm :P

Elaine Blath 
Blogger.Klub

Imię: Marta
Miasto: 3miasto

Wysłany: 2015-05-17, 17:43   

Jestem uzależnioną od książek młodą mamą, więc tematyka bloga to opinie o książkach (w głównej mierze) oraz o Gałganku i jego przygodach (również z książkami).

[ Dodano: 2015-05-17, 17:46 ]
Boberus: ee tam od razu masochizm:) bez przesady! Chętnie bym się pouczyła, jak i hiszpańskiego czy francuskiego.

Buster 
WordPress.Klub

Dołączył/a: 20 Kwi 2015
Miasto: Silesia

Wysłany: 2015-05-18, 14:42   

Postanowiłem trochę zmienić tematykę bloga, darowałem sobie recenzje i pisanie o własnym życiu, bo i tak większość z tego przekazuję w przemyśleniach. Napewno od teraz będzie więcej o technice i ekonomii, bo zauważyłem, że te tematy są dość rzadko poruszane, a pewnie ktoś chętny chciałby poczytać o paru ciekawych zagadnieniach.

angielskapolka 
WordPress.Klub

Miasto: Anglia

Wysłany: 2015-05-28, 22:42   

Piszę głównie swoje opinie o różnych... Różnościach :P
Jest o polityce, podróżach, szkolnictwie, nieletnich matkach, co tylko mi wpadnie do głowy, więc każdy znajdzie coś dla siebie u mnie :)

xavilove 
Blogger.Klub

Imię: Amanda
Miasto: Hannover

Wysłany: 2015-06-02, 13:57   Re: O czym jest Twój blog?

Mój blog to jak to mówię, typowy lifestyle przeplatany fotografią.
Uwielbiam poruszać wszelkie tematy związane z otaczającym mnie życie, ale czasem mam ochotę pokazać też jakiś ciuszek, więc dodaję tak zwaną stylizację.
Myślę, że dzięki temu, że tematyka jest różnorodna, nie wieje u mnie nudą....
i takie blogi też lubię - misz masz.

Zdecydowanie nie cierpię samych recenzji, ale wiadomo - kto, co lubi. Jeśli czyimś hobby są załóżmy kosmetyki to w taką tematykę będzie celował.

[ Dodano: 2015-06-02, 13:59 ]

Boberus napisał/a:

Zacząłem uczyć się niemieckiego. A że nie lubię szkolnej wersji, to uczę się tego co lubię i potrzebuję - tak powstał blog, na którym dzielę się słownictwem z zakresu budownictwa, biologii, ekologii i ochrony środowiska. Miłej lektury!
P.S. Tak wiem, nauka niemieckiego to masochizm :P

ja się zabieram za ten niemiecki i jakoś zabrać nie umiem... :P

Patricius 
WordPress.Klub

Dołączył/a: 19 Lut 2014
Miasto: Łódź

Wysłany: 2015-06-03, 18:46   

Jestem na samym początku drogi, więc mogę powiedzieć tylko o moich planach. Chciałbym aby moja strona opowiadała o problemach społecznych, tego jak człowiek odnajduje się w dynamicznie rozwijającym się świecie. Z racji moich zainteresowań, takich jak psychologia, którą studiuję, a także filozofia i kultura, blog powinien być miejscem o różnorodnej tematyce.

Takie są plany, a jak wyjdzie? Tego chyba nikt nie wie.

angielskapolka 
WordPress.Klub

Miasto: Anglia

Wysłany: 2015-06-06, 21:31   

Chyba zmienię temat swojego bloga na różnice między Anglią, a Polską. Pomysł, jak narazie, zły nie jest, co widać po statystykach ;)

::
Odpowiedz do tematu