Ja początkowo pisałem bloga typowo o odżywianiu ale moje zamiłowanie do biologii i medycyny wygrało i zrobiła się z tego mieszanka o dietetyce, biologii, medycynie i innych.
Bardzo szybko potrafi mnie zainteresować coś tak mocno, że jestem pochłonięta tym kilka godzin, dni, tygodni. Zbieram wtedy najciekawsze informacje związane z tym tematem. Postanowiłam więc dzielić się tym z innymi. I tak powstał mój blog
Ja prowadzę bloga o książkach i filmach. Lubię czytać, interesuję sie kulturą, więc postanowiłam się tym dzielić. W sumie to same recenzje mam na razie, ale myślę o okołokulturalnych tekstach też.
Dołączył/a: 26 Lip 2015 Posty: 25 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-07-27, 17:49
Mój Blog jest o polityce, ekonomii i gospodarce. Zawsze się tym interesowałem ( w głębi duszy zawsze chciałem być politykiem) Dopiero zaczynam i muszę się jeszcze wiele nauczyć. Mam nadzieje, że to forum pomoże mi przyspieszyć mój rozwój jako bloger...
Wysłany:
2015-07-31, 15:30
Mój blog powstał jako swego rodzaju eksperyment. Chciałam sobie udowodnić, że wszystko jest w stanie mnie zainspirować do jakiś głębszych przemyśleń. I o tym właśnie jest mój blog: inspiruje się różnymi rzeczami począwszy od artykułów, filmów, skończywszy na przedmiotach i obrazkach i piszę to co podpowie mi mój mózg Wpisy powstają spontanicznie Jak dla mnie póki co jest to świetna zabawa, ale także ćwiczenie na kreatywność Chciałabym tworzyć w przyszłości teksty o różnych konstrukcjach (nie tylko przemyślenia, ale też opowiadania itp) Zobaczymy co z tego wyjdzie, póki co fajnie się bawię pisząc w ten sposób
goodforyoudp Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2014 Posty: 123 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2015-08-26, 11:35
Razem z moim mężem recenzuję kosmetyki damskie i męskie, a także piszę posty z poradami dotyczącymi urody i sprzątania. Jako, że nigdy nie byłam perfekcyjną panią domu i w momencie, kiedy zamieszkałam z moim (jeszcze wtedy) chłopakiem to był dla mnie szok. Nigdy nie sądziłam, że w domu jest aż tyle obowiązków.
Staram się na podstawie moich błędów i odkryć pomóc osobom takim jak ja - które zostały rzucone na głęboką wodę w prowadzeniu domu. Dodatkowo rezygnuję z chemii w domu, a właściwie ograniczam ją do minimum na rzecz produktów do sprzątania własnej roboty
______________________________________________________ Beauty and Lifestyle Blog - dpblog.pl
Bloga prowadzę z przyjaciółką. Jest to blog z inspiracjami - wybieramy temat i wykonujemy coś do niego, np. zdjęcia, paznokcie, jakieś prace artystyczne, biżuterię itp. oraz recenzujemy książki/filmy związane z tym tematem. Tematem jest więc to, co akurat nas zainspiruje
Wiek: 34 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-10-12, 13:55
Na początku miał być blog komentatorski, a koniec końców wyszedł lifestyle'owo-kulturalny. Póki co najwięcej jest tam relacji z koncertów, ale mój budżet się wyczerpał i będę pomału zapełniać przestrzeń recenzjami, felietonami muzycznymi, swoimi bardziej "życiowymi" przemyśleniami oraz luźnymi artykułami związanymi mniej lub bardziej z tyflopedagogiką. Tą ostatnią kategorię rozpoczął wpis o moich "skrzywieniach zawodowych" których zabawiłam się na studiach (i nota bene zrobił furorę na grupie mojej uczelni ).
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).