Imię: Dorota Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 05 Wrz 2015 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-10-14, 15:00
Początkowo miał być blog bardziej lifestylowy (jak również zawierać przemyślenia z technikum i wydarzenia w Warszawie) ale ostatecznie przekształcony został w tematykę technologiczną - gry, sprzęt, systemy operacyjne, programy - z domieszką popkultury, głównie Marvela
Docelowo jest to blog o zagadnieniach dietetycznych, fit, motywacji, metamorfozach czytelników, sporcie, fitnessie i wszystkim co mieści się w tego ramach. Nie zamierzam jednak odrzucać tematów lifestyle'owych czy urodowych oczywiście z motywem bycia fit w tle
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
AleksanderKa
Imię: Aleksander
Wiek: 30 Dołączył/a: 04 Lis 2015 Posty: 42 Miasto: Kraków
Wysłany:
2015-11-04, 17:46
Mój blog jest o życiu, jak czerpać z niego jak najwięcej, jak być szczęśliwym.
Chcę również pokazać szaloną stronę życia, życie jest zbyt krótkie aby przesiedzieć je w domu dlatego zachęcam na swoim blogu do korzystania z życia.
Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lis 2015 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-11-30, 10:39
Mój blog jest blogiem wielotematycznym. Piszę w nim zarówno humorystycznie, jak i na poważnie. Poruszam wiele kwestii, od zwykłych codziennych rzeczy po głębokie rozważania. Piszę po prostu to co mi "siedzi na wątrobie"
Mój Blog jest o polityce, ekonomii i gospodarce. Zawsze się tym interesowałem ( w głębi duszy zawsze chciałem być politykiem) Dopiero zaczynam i muszę się jeszcze wiele nauczyć. Mam nadzieje, że to forum pomoże mi przyspieszyć mój rozwój jako bloger...
Wow jestem pod wrażeniem, bardzo dobrze Ci to idzie będę na pewno czytała, ponieważ sama się interesuję ekonomią i polityką pozdrawiam
Imię: Daniel
Dołączył/a: 07 Lut 2014 Posty: 34 Miasto: Glasgow
Wysłany:
2015-12-19, 15:25
Z poczatku mial to byc blog typowo opiniotworczy na temat studiowania w Szkocji. Mialo byc rzetelnie i zabawnie... Dzisiaj jest dziwnie, lifestylowo i nie na temat. Wracam po rocznej przerwie, tylko czesc postow wlaczona na nowo. Wiele nowych pomyslow w glowie, wiec zapraszam.
______________________________________________________ Zapraszam do czytania! Blog mlodego emigranta w Szkocji.
http://mdst-life.blogspot.com
Ja bloguję o książkach. Temat może oklepany, ale jest to przynajmniej coś co mnie interesuje .
______________________________________________________ http://book-wszechmogacy.blogspot.com <- nie tylko recenzje. Prowadzą cherubini w składzie: Maja, Mati i Twyla.
Mój blog "stoi" na 3 głównych filarach. Emigracja, gotowanie i jeszcze jeden temat "Hydepark", w którym znajdują miejsce wszystkie posty, które nie pasują do żadnego z głównych tematów.
MementoMori
Wysłany:
2016-03-19, 18:55
Nie wiem od czego zacząć...
Tematyka blooga to Fantasty/paranormal romance/ horror mnóstwo humoru w kolejno dodawanych rozdziałach. Jest to bloog (może przyszłej autorki bestsellerów?- wiem, marzenie) pisarski, gdzie funduje czytającym przeskok do świata, w którym rzeczywistość maluje się w nieco innych barwach, a rzekoma "miłość" to tylko reakcja zachodząca w mózgu, która z kolei niesie same kłopoty.
Ludzie o delikatnych nerwach, bądź psychice powinni wziąć kilka wdechów przed przeczytaniem wpisów
Piszę książki, a przynajmniej chciałabym, żeby to się tak nazywało, ale gdzieś trzeba zacząć. Na moim bloogu, bardzo świeżym, można znaleźć kilka rozdziałów z mojej książki, gdyż wreszcie mogę się dzielić czymś konkretnym. Jak pisałam w temacie o ilości materiałów, mam ukończony cały tom. A właściwie trzy, a aktualnie zaczęłam przygodę z tomem czwartym oraz nowym pomysłem. Niestety i to, i to leży i kwiczy, gdyż chciałabym wiedzieć co ludzie myślą (bo ja mam trzy tomy ukończone!), a także co wymaga pracy, bym mogła pewnego dnia zaproponować jakiemuś wydawnictwu, żeby wzięło byka (to, że to mój znak zodiaku, nie ma nic do rzeczy xd) za rogi i żeby moja praca poszła w świat, a ludzie mieli uśmiech na ustach czytając to, co ja stworzyłam. - marzenia, nie? xd
Zatem, jeśli Wy chcielibyście, bądź znacie kogoś, kto chciałby urwać się na trochę od rzeczywistości i wskoczyć do świata, gdzie dwoje bohaterów ma ochotę się pozabijać, zamiast ratować świat, to zapraszam! Jeszcze goręcej zapraszam do komentowania, bo ja naprawdę chcę wiedzieć i jestem niezwykle otwarta i wszystko ma dla mnie wartość, szczególnie krytyka - ta konstruktywna mająca mi pomóc w wykształceniu warsztatu pisarskiego, a nie hejty... i na wszelkie idee, a także pomysły "co warto byłoby zmienić".
Ale się rozpisałam. Trochę trąci to błaganiami i tymi podobnymi. Nie usuną mi za to posta? X.X
AntyPedagog Blogger.Klub
Dołączył/a: 15 Mar 2016 Posty: 19
Wysłany:
2016-03-21, 17:10
Tematyka bloga to : Pedagogika, Edukacja, Wychowanie, Psychologia, dzisiejsza "edukacja".
Jakie treści? Piszę o swoim życiu, o wyuczonym zawodzie, o swoich doświadczeniach, o odczuciach na w/w tematy. Czasem wtrącę jakąś treść z literatury naukowej, ale będę starać się zachowywać laicki styl bloga. Zobaczysz wpisy powiązane z pedagogika, psychologią, parapsychologią, wychowaniem, edukacją, zaburzeniami, dzisiejszymi trendami wychowawczymi/edukacyjnymi, czasem napiszę też o tym co mnie denerwuje. Wszystkie treści będą przedstawione z perspektywy „AntyPedagoga” - osoby która stara się walczyć z dzisiejszymi "pedagogami" .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).