Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-05-12, 11:22
Inez, napisałam toć. Nie jest on niczym szczególnym, zwykły zapis myśli, przeżyć rozwydrzonej małolaty. : )
Ot co, jak większość internetowych pamietników. ; p
@Inez mi tam nie brudzą. Zresztą akwa powinno byc dosyc duże jak na welonki (ze 100 litrów) I powinno miec sprzęt (oświetlenie, filtr grzałka) i wtedy woda będzie czysta. A filtr to powinien 24/7 chodzic
PS. Oczywiście żwirek i rośliny też są potrzebne, a trzymanie jakiejkolwiek rybki w kuli to dla niej męczarnia...
Krzysiek nie koniecznie xD Mi tam moje welonki nie ruszają roślinek, czasem pociągną za jakąś, ale to normalne A zresztą taka dietka rybek też składa się z roślin
Ja tak jak Macieeek prowadzę bloga tematycznego. Zauważyłem że w internecie nie ma wielu informacji o pożyczkach społecznościowych, a sam doświadczyłem na własnej skórze że to dobra alternatywą dla lokat i funduszy inwestycyjnych. Postanowiłem więc podzielić się z innymi moją wiedzą na ten temat.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-21, 21:38
Lukem, Twój blog przypomina mi bash. ; DDD
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-30, 21:16
Yzoja, mam nadzieję, że Twój blog o WWE przetrwa, bo mój kolega się tym bardzo interesuje i mu go poleciłem . Do zawodników dodaj jeszcze jakiegoś "under-cośtam" .
Mam też drugi blog. Taki trochę humorzasty, zbieram tam rzeczy które mnie śmieszą.
Wcześniej zbierałem takie kwiatki do notatnika google, ale postanowiłem się tym podzielić.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).