Mój blog jest jak na razie o niczym xD
Planuję tam opisywać różne ciekawe rzeczy, może coś o sobie.
Ale na początku muszę go zrobić odpowiednio graficznie
Dopiero wtedy zaczną się artykuły.
______________________________________________________ Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć.
P.ja
Imię: Paulina
Wiek: 33 Dołączyła: 15 Gru 2010 Posty: 8 Miasto: z sieci ;)
Wysłany:
2010-12-15, 15:11
Trudno jednoznacznie odpowiedzieć o czym jest mój blog. Zdecydowanie o moim życiu, problemach i radościach. Próbuję się pogodzić z rzeczywistością i zaakceptować pewne sprawy. Czasami potrzebuję się wygadać, łatwiej mi w sieci, wśród obcych i nieznanych ludzi.
Ostatnio pisałam o narkotykach, teraz pewnie znajdą się normalne "codzienne" posty.
Pamiętnik.
Mój blog to trochę podkolorowane historie moje i moich znajomych. Staram się pisać je w formie krótkich opowiadań. Mam dosyć specyficzny styl, ale uważam, że niektórym osobom na pewno się spodoba
______________________________________________________ 333 prawie jak szatan ^^
Bio
Imię: Michał
Wiek: 36 Dołączył/a: 07 Sty 2011 Posty: 2 Miasto: z Warszawy
Wysłany:
2011-01-08, 21:13
Monarchia Dualistyczna - Blog piszący o polityce, naszych (prowadzę go ze znajomym) zainteresowaniach - czyli go, byliny (co to są byliny tłumacze na blogu) i golf, a także o filozofii. Wpisy są prowadzone w formie dialogu między mną a SeJF'em, czyli moim przyjacielem z którym prowadzę ten blog. Nie musicie się zgadzać z naszymi poglądami politycznymi, ale proszę abyście chociaż zajrzeli i napisali jakiś komentarz, niekoniecznie pozytywny . Blog ten założony został niedawno, toteż nie przejmujcie się znikomą liczbą komentatorów. Pozdrawiam
Blog, który prowadzę jest przede wszystkim o muzyce. Muzyka, muzyka, muzyka - to hasła główne i moja reklama na drzewo. Głównym zadaniem jest propagowanie nieznanych zespołów, klasyki się zdarzają ale rzadziej - skoro większość je zna to ma jakąś opinię, nie zna - to pozna. Wszystko na co mam w tej chwili ochotę, muzyka zależna od mojego nastroju, zapraszam.
piszę o podróżach i tym, co wiąże się choćby pośrednio z nimi oraz o książkach, literaturze i okolicach staram się wykraczać poza konwencje tradycyjnych recenzji czy relacji z wypraw. zapraszam do czytania
adres w podpisie
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Jack Vineyard Blogger.Klub
Dołączył/a: 30 Kwi 2011 Posty: 3
Wysłany:
2011-04-30, 21:39
Ja wyszedłem z ideą założenia bloga, na którym zawsze znalazło by się coś ciekawego do poczytania. Da się to opisać w kilka tematów, jednak nie mógłbym chyba prowadzić bloga monotematycznego. Lubię pisać, więc prowadzę bloga
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 29 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-05-23, 14:57
Na moim blogu znajdują się recenzje płyt muzycznych tych bardziej i mniej znanych wykonawców. Teksty posegregowane są wg gatunków muzycznych - jak na razie są to rock, pop, rap i r&b. W przyszłości zamierzam jednak wprowadzić muzykę taneczną/klubową i grime. Może mój styl pisania nie jest jeszcze jakiś genialny, ale mam nadzieję, że da się cokolwiek przeczytać
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).