Wysłany:
2006-10-25, 16:49Firefox 2.0 po polsku - już jest !!
wczorajsza wersja dostępna wieczorem na serwerach mozilli okazała się być dzisiejszą oficjalnie uznaną wersją 2.0
o bezpieczeństwie i wygodzie uzytkowania alternatywy Internet explorera chyba mówić nie muszę ? jeżeli trzeba to odsyłam do tematów poruszanych na naszym forum:
dla chętnych: istnieje rozszerzenie tzw. google toolbar dzięki, któremu nasz firefox poszerza swoje możliwości min. o podręczną wyszukiwarke, wskaźnik page rank czy też dość przydatne sprawdzanie poprawności pisowni.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-10-25, 17:01
Jestem bardzo ciekawa nowego firefoxa :-) Jakis czas temu zmienilam przeglądarkę na Opere. Terac chyba trudn będzie mi do lisiaczka wrócić. Zobaczymy jeszcze
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-10-25, 19:27
heh no to może jakiegoś screena panowie ?
Chcialabym zeby FF mial mozliwosc odczytywnia filtorow. jezeli chodzi o sposob wyswietlania strony, to nie ma wielkich roznic, mozna szybko przywyknac
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-10-26, 14:09
Ja juz go mam od wczoraj
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-10-26, 14:18
co to page rank?
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 26-10-2006, 15:21 ]
tak żeby nie zaśmiecać tematu to masz:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).