Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mam coś jeszcze, sprzed kilku dni, ale wiem, że było to już wcześniej spotykane.
jak donosi hacking.pl 18 lipca na gg ktos rozsylal fajny link, który prowadził do niby fotki
tak, na prawde była to strona, która powodowała zasypanie komputera wirusami, na jednej ze stron pokazano za pomocą prezentacji flash co to robi z komputerem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-01, 16:04
ja cie kręce...faktycznie ta aplikacja nieźle rąbie system A to wszystko dzięki IE. Wogóle ten, który to robił musiał być zdolny i mieć żyłkę żydowską. Najpierw wyłączenie IE, później szybkie usuwanie komunikatów o wyłączeniu zapory, zmiana wpisów w rejestrze a na koniec z nieba spadający programik antyspyware, który jest kolenym downloaderem wirusów. I jeszcze trzeba zapłacić za kolejną ich dawke jesli ktoś chce mieć "czysty i bezpieczny" komputer
ja mialem kiedys takiego co podmienil wpis rejestru i nie mogłem otworzyć menedżera zadań windowsa ^^ a to jużw ogóle paranoja - teraz używam rezydenta programu Spy-bot, który monituje próby zmian w rejestrze
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-04, 09:46
HTSZ dokładnie ja też tak miałem. I wstawiałem logi z hijacka na forum antywirusowe i dalej nic. Dopiero jakiś informatyk mi to naprawił. Zauważyłem po tym zdarzeniu, że menedżer zadań się jednak przydaje
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-21, 20:15IE
Ludzie nie widzą potrzeby zmieniać przeglądarke i dlatego IE im wystarcza. Możecie im trąbić ile wlezie, że IE jest złe, a oni i tak będą go używać. Tak samo jak ja jestem przyzwyczajony do Firefoxa, a w IE i Operze jest mi źle. Choć w zeszłym roku używałem IE.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).