Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-11, 21:43[natura] zima - Ewa
Tytuł mówi sam za siebie
1.
2.
3.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-01-11, 21:45
Drzewo wygląda magicznie
Nie czuję zimna, gdy patrzę na Twoją winę
2. - zawsze zastanawiałem się jak nazywają te badyle
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-11, 21:47
Krzysiek napisał/a:
2. - zawsze zastanawiałem się jak nazywają te badyle
a nie powiem ci, bo też nie wiem
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2010-01-11, 22:45
Htsz napisał/a:
lepsze niż te co widziałem kiedyś na innym forum
Staram się rozwijać
● Portfolio ●
2. wygląda mi na baldach złożony. może to koper? alboo barszcz Mantegazziego bo ma grubszą łodygęę ;d
3 byłoby cudne, gdyby było lepiej wykadrowane (nie ucięte w połowie, najlepiej pion)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).