Bebo jak dla mnie jest podobny ( nie z grafiki tylko z funkcji do facebooka, trochę do twittera - bo można dodawać wiadomości tekstowe tak jak tam i chyba tylko tyle. do facebooka ponieważ są też filmy, zdjęcia, wiadomości tekstowe, apliakcje, gry, muzyka.
Na myspace nie bywam, to głównie dla branży muzycznej, osób pracujących w radiu. W sumie każdy tam może bywać ale ja nie mam takiej potrzeby
Ale ja i tak nie bywam na wszystkich jednocześnie, na facebooku i twitterze najwięcej , resztę mam połączoną z twitterem - linkedin, bebo, buzz, facebook też ale tam loguje się co jakiś czas zobaczyć prace znajomych czy coś.
______________________________________________________ Trzeba się kształcić aby stać się zajmującym towarzyszem dla samego siebie ( Kotarbiński)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).