Gdyby Google zmieniło podejście do G+ i np. linki z G+ rankowały w serpach byłby to najpopularniejszy serwis społecznościowy- o to zadbali by już pozycjonerzy.
są sposoby by pozyskać wartościowe linki z google plus a gdyby wszystkie takie były, to byś miał największą na świecie bazę spamerów od marketingu szemranego a nie dobrą społeczność ;-)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Powiem szczerze, że Facebook zaczął mnie totalnie irytować jako platforma do promowania treści na Fan Page'u. Piszę do ludzi, a w rzeczywistości trafiam w próżnię. Jeśli kilka osób na 151 widzi mój post, to coś jest nie tak. Ta niemoc doprowadziła mnie do tego, że odświeżyłam swoje konto na Google Plus i chociaż nie spodziewam się po tym medium cudów, to chcę sprawdzić jego potencjał.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).