Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-03-11, 20:23
może i spolszona wersja, ale ja na przykład na digart'cie się wogóle nie orientuje mimo, że jest po polsku. a deviantart? hop-siup i znajduje to co chcę, mimo, że z angielskim u mnie słabo. osobiście preferuje deviantart bo mają fajniejsze obrazki, co powoduje moją częstą wenę twórczą xD
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-03-11, 22:31
rashell, raczej powoduje odtwórczą "wenę twórczą" (tak to przynajmniej wygląda z perspektywy psychologii twórczości ^^)
jeśli chodzi o moje zdanie - jakieś 2 lata temu założyłam konto testowe na digarcie - na początku wydawało się świetną alternatywą dla dA ze względu na język polski (dla mnie wygodniej jest mieć narzędzie po polsku, mimo, że angielski znam).
do czasu.
a to niewygodne przechodzenie między digartami, a to znów kiepska nawigacja, a to kasacja "niewygodnych" grafik, a to znów nieodpowiednia (nadmierna oO) wielkość w kb, a to... dużo wymieniać. prace innych nieznanych mi osób, które na pierwszy rzut oka były bardzo słabe zostawały "digartami dnia" - raziło mnie to na tyle, że wyrobiłam sobie "opinię" kolesiostwa (jeśli można to tak nazwać?) smaku papryczki chili dodaje fakt ze digart jest grupy ONET - nie trudno dostrzec, że taka sama sytuacja panuje na onet blogach (blogi do wyłonienia na stronę główną onetu) i byle gówniana notka (skopiowana od x'a n'tą ilośc razy przez onetblogowiczy) z "poradą do ps'a" może wylądować w polecanych.
zniechęciłam się bardzo, naprawdę bardzo.
i powróciłam na stare śmieci do dA, gdzie pilnowany jest dozór nad "daily deviant"
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-03-12, 08:32
teneniel napisał/a:
i powróciłam na stare śmieci do dA, gdzie pilnowany jest dozór nad daily deviant
Właśnie... Bo tam mimo przepychu (w końcu ludzie z całego Świata publikują tam swoje prace) jednak da się wyłonić naprawdę dobre prace. No ale cóż... Widocznie na Digartcie nie mają zbytniego wyboru, stąd te marne prace .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).