Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-03, 14:54
co do epulsa to wykorzystuję owy serwis jedynie do wysyłania smsów szczególnie do Ery.
Moja zasada: wycisnąć z kiczu to co może się przydać xD
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-06-04, 12:10
Epuls.pl Uznaję, Toleruje jako serwis. ( szata mnie nie interesuje bo już się do sraczkowatego koloru przyzwyczaiłem )
No niestety, jest to siedlisko p0ke.. ;/ . ale są Starsze osoby z którymi na prawdę idzie porozmawiać i to jedyna rzecz która mnie w tym społecznym bagnie od 2005 roku trzyma .
Fakt, jest to bagno i chyba najwieksze miejsce gdzie sa dzieci w wieku 10-12 lat, nawet moj tepy brat cioteczny tam siedzi.
I strasznie go jara jak napisze CzEsC, sam mi pokazywal, jak on to potrafi
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).