czy do storzenia portalu społecznościowego najlepszy jest cms?
a co innego jak nie to? CMS = content management system = system zarządzania treścią
Cytat
jeśli tak, to jaki?
najlepszy będzie autorski, zawierający w sobie to co niezbędne do prowadzenia strony, na której chcesz gromadzić ludzi o podobnych cechach.
Z gotowych znam jedynie najpopularniejsze Drupal, Joomla i Wordpress. Ciężko mi jednak określić czy się nadają na skrypty społecznościowe. Trzeba przeglądnąć spis elementów, które w sobie zawierają, sprawdzić czy wśród wtyczek są ewentualne rozszerzenia ich możliwości (niezbędne do prowadzenia naszej strony) i wtedy zadecydować o wyborze odpowiedniej platformy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
czy do storzenia portalu społecznościowego najlepszy jest cms?
a co innego jak nie to? CMS = content management system = system zarządzania treścią
Cytat
jeśli tak, to jaki?
najlepszy będzie autorski, zawierający w sobie to co niezbędne do prowadzenia strony, na której chcesz gromadzić ludzi o podobnych cechach.
Z gotowych znam jedynie najpopularniejsze Drupal, Joomla i Wordpress. Ciężko mi jednak określić czy się nadają na skrypty społecznościowe. Trzeba przeglądnąć spis elementów, które w sobie zawierają, sprawdzić czy wśród wtyczek są ewentualne rozszerzenia ich możliwości (niezbędne do prowadzenia naszej strony) i wtedy zadecydować o wyborze odpowiedniej platformy.
zgadzam się, dzięki za odpowiedź, chyba najlepszy autorski.
[ Dodano: 08-01-2011, 09:10 ]
co brać pod uwagę, wybierając firmę, która zajmuje się tworzeniem takich autorskich cms?
[ Dodano: 15-01-2011, 12:11 ]
bo oczywiście Drupal, Wordpress i Joomla to też autorskie cmsy, ale chodzi mi o taki autorski, stworzony przez agencje interaktywną
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).