a więc. Właśnie wsystko sobie obczytałam, zrozumiałam, zainstalowałam co trzeba, a teraz słucham I jestem zadowolona bo słyszę moje ulubione zespoły nie muszac ich sciągać, lub włączać na okrągło
Zaczyna mi się podobać
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
kurcze, za wcześnie wychwaliłam :p Pomóżcie! nie wiem co mam zrobić, aby gdy słucham tych piosenek nie włączały mi się inne zespoły, których nie mam w bibliotece... pomóżcie! ..
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-08-29, 11:49
Postanowiłem po raz kolejny zainstalować program last.fm i zauważyłem, że przy "aktualne odtwarzane" jest komunikat: "Nie można scrobblować: brakuje wykonawcy lub tytułu w tagach ID3". Słucham otworów z mojej mp4 z winampa, co mam zrobić ?
[ Dodano: 29-08-2009, 12:57 ]
Chyba już wiem, muszę w właściwościach każdego pliku dopisać tytuł i autora Dx
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).