ja na stronie głównej widzę tylko znajomych, jeśli miałeś w znajomych idiotów to twój problem
No kilkoro mialem (glownie ze studiow ; ), ale mam na myśli ostatnio dodane zdjęcia ktore wyswietlaja się na dole strony głównej. I nie chodzi o ostatnio dodane zdjecia znajomych, tylko te, ktore zostaly ostatnio dodane do portalu.
nie wiem jaki musiałeś być zdesperowany i znudzony żeby zjeżdżać tak daleko
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-04-19, 13:49
Nie no, z tym oknem to dobre. Ludzie ogólnie są głupi, szczególnie ci młodsi, którzy nie znają Internetu takiego, jakim był on kiedyś.... Kiedyś, kiedy należał do rzadkości.
raczej naiwni, myślą chyba, że właściciele nagle powiedzą "tak, oni mają rację, to już nie to co kiedyś. Zrezygnujmy z naszych tysięcy/milionów miesięcznie i wróćmy do tamtych czasów"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-04-19, 18:39
Krzysiek napisał/a:
pewna osoba, której wlepiłem w komentarzu adres grafiki, napisała mi coś takiego:
Cytat
jakos nie mam czasu wiesz ja w przeciwienstwie do innych pracuje wiec nie pierdziel mi tu o ustawieniach
Przykre.
a czy ta osoba ma może żałobną grafikę na swym profilu? bo ja próbowałam na profilu osoby, która ową grafikę posiada ten ktoś mi odpisał tak:
Cytat
Srał to pies! Mieszanie trendów fotki.pl i WEB 2.0 nie wróży pomyślnej przyszłości temu serwisowi. Zresztą całe Web 2.0 to gówno... I nie mam zamiaru usuwać tego obrazka!
kocham ludzi chciej pomóc to oni i tak zrobią swoje i dalej jest źle
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Ostatnio zmieniony przez sMiley 2009-04-19, 18:43, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-04-19, 19:37
nie sądziłam, że ludzie mogą być aż tak głupi i leniwi
załadowałam zdjęcie na n-k i zaraz dostałam komentarz od znajomego "Teraz i ja umiem:) Jeśli pozwolisz, to powiadomię też innych:) Pozdrawiam:* "
a mój podpis pod zdjęciem: Nie wiem, jak Wy, ale ja umiem używać funkcji serwisu
nie ma to jak pojechać inteligentnie po inteligencji
Pomógł: 11 razy Dołączył/a: 31 Mar 2007 Posty: 93 Miasto: UK
Wysłany:
2009-04-21, 14:28
nasza-klasa i tak bedzie sie rozrastac i dodawac nowosci czy to sie komus podoba czy nie, pikietowanie nic nie zmieni tylko podziala na plus naszej-klasy wspominacie ze to glupota i niewiedza ludzi i takie tam ... ''chcemy stara nasza-klase'' i zostanmy 100 lat za murzynami ... chyba o to chodzi zeby jeden serwis mial w sobie wszystko
jak dodadza licytacje czy filmiki i zmienia opcje zeby wyswietlalo sie to wszystkim to ludzie zmniejsza odwiedziny na np. allegro czy youtub ... (cala polska odwiedza nasza-klase, allegro i youtub) po co komu bedzie wchodzic na allegro jak zobaczy to samo w naszej-klasie w innej zakladce (juz podobna zakladka istnieje tylko widzicie licytacje znajomych ), po co komu wchodzic na filmik kumpla na youtub jak zobaczy go tak samo cala polska na naszej-klasie (w innej zakladce). rozpisywac sie mozna i pikietowac na wiele sposobw i nic to nie zmieni.
wylaczenie opcji czy umieszczenie antyfotki jest odbierane przez nasza-klase pozytywnie ... bo i tak robia na to owe siku, a dzieki takiej glupocie statystyki naszej-klasy rosna... jak? ... jakis lol (bez obrazy) wkleja antyfotke i rozsyla ja wszystkim -> inni malpuja wklejajac ja sobie i rozsylajac ja dalej -> wzrasta zainteresownie + wchodzimy na stronke poraz kolejny i kolejny ... co za tym idzie? ... kasa z linkow czy ze sprzedanych udzialow ... wlasnie tak chlopaczek zostal milionerem
to wlasnie najprostszy sposob na zrobienie kasy ... mysle ze kazdy webmaster to wie ...
odwiedzajace IP + powracajace IP + spedzony czas na stronie = statystyki w wyszukiwarkach = kasa za linki i udzialy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).