Praktycznie nie zaglądam tam w ogóle, zdecydowanie wole facebooka
Jak większość...Zauważyłem, że na naszej klasie dominują osoby, którym w życiu coś wyszło oprócz włosów i chcą się tym pochwalić. Raz w miesiącu wizyta to max.
Bardzo rzadko. Teraz głównie korzystam z Facebooka, chociaż na nk czasem wejdę.
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-02-01, 00:17
Nigdy nie założyłam prawdziwego konta na NK ani nawet na FB. Nie znaczy to jednak, że nigdy tam nie bywałam (urok fikcyjnych kont). Na początku trochę siedziałam na Naszej Klasie żeby pośmiać się ze zdjęć znajomych. Po jakimś czasie utwierdziłam się w przekonaniu, że niektórym Najwyższy poskąpił nie tylko urody, ale i mózgu. Od tamtej pory zaglądam na NK sporadycznie, ale głównie dlatego, że niewiele się zmienia w profilach osób, które znam. Nie jest już tak zabawnie jak było na początku. Czasami jeszcze jak poznaję jakąś nową osobę to szukam jej profilu na NK.
Ja mam profil na NK, ale zaglądam tam co 3 / 4 miesiące.
To tylko dla tego że Facebook wymiata- najbardziej podoba mi
się to że mogę mieć swojego Fan Page - Facebook ma wiele świetnych funkcji.
I to właśnie na Facebooku jestem codziennie-
Ostatnio na NK byłem jakieś 2 miesiące temu - może wlece tam zobaczyć
czy nie ma czegoś nowego.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).