Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2009-01-28, 00:05 [nasza-klasa] jak często odwiedzasz naszą klasę ?
|
|
|
Mamy już temat jeden temat o nk pokaż swój profil na naszej klasie, pora na kolejny
ciekawi mnie jak często zaglądacie na naszą klasę, ile czasu tam spędzacie i dlaczego ? a ile czasu na tym portalu spędzają inni domownicy ?
Pytanie narodziło się bo osobiście stwierdziłem, że nk powoli nie wnosi nic nowego. To ogromna strona z ogromną ilością odwiedzin, masę ludzi tam codziennie urzęduje, a co robią ?
Na początku zaglądałem tam bardzo często, zostawiałem sporo komentarzy, prowadziłem dyskusje w profilach, nawet na forach się udzieliłem, ale panował tam taki chaos przez brak opcji szukaj, ze prędko się wycofałem. Znalazłem znajomych, z miesiąca na miesiąc rzadziej dodaję kogoś nowego - staram się mieć tylko tych, z którymi utrzymuję lub utrzymywałem kiedyś kontakt. Znajomi wprawdzie dodają często nowe zdjęcia, ale ileż można na to patrzyć, jeden ma w profilu ponad 200 fotek, po co mu to - nie wiem
Oczywiście pisząc "nie wnosi nic nowego" mam na myśli standardowe założenia strony a nie gadżety za pieniądze, wśród których nowości przybywa
To wszystko sprawia, ze postanowiłem tam nie zaglądać już częściej niż raz dziennie a w przyszłości rzadziej, tylko po to aby sprawdzić skrzynkę odbiorczą
można by też zadać pytanie dodatkowe do dyskusji: Quo Vadis Nasza-Klasa ?
prosiłbym o jak najmniejsze odbieganie od tematu
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|