Myślę, że Każdy używa serwisów społecznościowych do celów takich jakich chce. Ja chciałam odnowić stare znajomości i podtrzymać te, które są dla mnie ważne. Udało się i niczego od NK więcej nie oczekuję.
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-01-30, 17:45
Htsz, fajnie, że zamieściłeś ten filmik.. zawsze ciekawa byłam jak to wygląda.
mam nadzieję, że jeszcze więcej z siebie dadzą i przyspieszą działanie serwisu. w godzinach 16:30-23:00 niemożliwością jest płynne poruszanie się po stronie...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tu mam coś apropo NK i Allegro. Kiedy przeczytałam ten artykuł spojrzałam czy przypadkiem nie mamy pierwszego kwietnia. Przegięcie.
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Nawet spoko stronka... widze ze ciotki i siory strasznie nudza sie w pracy wiekszosc z ktorymi tam przebywam to rodzina , ale kumpli tez mam nie mala gromadke.
Portal ten jest nawet fajny , ale troche tam nudno i cholernie wolno to dziala... wlasnie wyskoczyl mi blad
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
i jeszcze raz ROTFL, myslalem ze padne, co za frajer, cos temu ''zioooomowi i qozaqowi'' nie wyszlo.
Nie chcialo mi sie czytac, ale przeczytalem cale, to trzeba miec farta i byc zarazem inteligentnym.
Ma nawet mala grupke swoich fanow http://nasza-klasa.pl/profile/2857021
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).