Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-28, 12:04
jak widzę w nowo dodanych zdjęciach coś takiego, to sobie wejdę i napiszę 0, albo moje kochane " =.= " - jeśli mam zły humor to coś bardziej oryginalnego
Szkoda, że nasza-klasa straciła już wlaściwie swoją pierwotną ideę odnajdywania dawnych przyjaciół. Dodali tysiąc dziwnych opcji, konta fikcyjne, zrobili z tego mieszaninę wszystkiego łącznie z aukcjami Ja tam używam n-k właśnie do kontaktowania się ze znajomymi, nie bawię się w żadne obrazki, "kogo lubię" ani nic takiego...
nasza-klasa... co oni jeszcze wymyślą? Może niedlugo będziemy oceniać zdjecia? -_-'
eh. jakiś czas bylo fajnie, ale teraz robi się coraz gorzej. Chociaż uważam że portal jest bardzo przydatny do odnajdywania znajomych
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
albo prezenty... ktoś Cię prosi o wysłanie akiego prezentu przez wiadomosć lub gg. A potem a komentarzu pisze Ci wielkie podziekowanie, że o tej osobie pamiętałeś itp. xD To mnie rozwala Albo te darmowe prezeenty.
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-29, 18:46
Nula. napisał/a:
albo prezenty... ktoś Cię prosi o wysłanie akiego prezentu przez wiadomosć lub gg. A potem a komentarzu pisze Ci wielkie podziekowanie, że o tej osobie pamiętałeś itp. xD
nie spotkałam się z tym jeszcze jakich Ty masz znajomych?!
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).