Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-01-31, 00:50
Mówię o tym...
Cytat
Warunkiem uczestnictwa w naszej zabawie jest glosowanie na Lukasza.
http://www.ilovemilka.pl/vD112F
Jesli oddasz glos,dostaniesz maila na swoja skrzynke i potwierdzisz go,mozesz uczestniczyc w naszej zabawie i prezenty dostawac.Oczywiscie jest to kontrolowane.
Pytanie 1:Kto jest moim ulubionym aktorem?
Przeczytałam to dokładniej i rozwaliło mnie zdanie "Oczywiscie jest to kontrolowane"... Gdyby nie to, że jestem po kilku procentach i chce mi się spać to pewnie zaczęłabym się turlać ze śmiechu .
Cytat
Warunkiem uczestnictwa w naszej zabawie jest glosowanie na Lukasza.
http://www.ilovemilka.pl/vD112F
Jesli oddasz glos,dostaniesz maila na swoja skrzynke i potwierdzisz go,mozesz uczestniczyc w naszej zabawie i prezenty dostawac.Oczywiscie jest to kontrolowane.
Pytanie 1:Kto jest moim ulubionym aktorem?
Przeczytałam to dokładniej i rozwaliło mnie zdanie Oczywiscie jest to kontrolowane... Gdyby nie to, że jestem po kilku procentach i chce mi się spać to pewnie zaczęłabym się turlać ze śmiechu .
to jest naprawdę porażające )
żal trochę takich ludzi.
to tak jakby powiedzieć: głosuj na moją walentynkę, to będziesz mógł pocałować mnie w tyłek sorX za abstrakcję.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-31, 10:42
Zzielona, a wiesz, ze tego w ogóle nie zauważyłem xD
ale nie róbny offtopów, bo pan Htsz będzie zły
[ Dodano: 07-02-2009, 13:58 ]
ostatnio od mojej kuzynki usłyszałem sformułowanie "dalej mam mało znajomych na naszej-klasie" przy czym w tych "kumplach" ma chyba 277
Ludzie zaczynaja wariować i zamiast odświeżać stare znajomości, to kolekcjonują "niby znajomych"
a ja wchodze na nk max 3 razy dziennie żeby zobaczyc czy ktos sie nie odezawl etc... czasami skomentuje zdjecia albo profil znajomego ktorego dawno nie widzialam...
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-04-07, 00:12
Ja polecałbym, zastanowić się czy jest sens podawania danych, takich jak nr. gg czy Telefonu.
Osobiście byłem świadkiem, gdy policja wykorzystała dane by zadzwonić do znajomego i przypomnieć o zaległościach wobec państwa .
Drugi przypadek, był nietypowy.. Koleżankę spisano, kilka dni później Pan policjant napisał do niej na N-K by zaproponować jej spacer..
Wysłany:
2009-08-02, 13:08nowy skrócony adres naszej klasy - nk.pl
no to sobie firma netkoncept chyba trochę zarobiła, albo przegapili opłatę za domenę (to byłby fail stulecia) od kilku dni mamy do dyspozycji adres nk.pl
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).