Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-09-10, 14:01
Inez napisał/a:
No właśnie, jak komuś się nie podoba to niech to bez słowa wywali a nie narzeka .
Już dzisiaj widziałem obrazkowe manifesty.
Nie śledzikowi! - idioci... -_-
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-09-10, 17:10
Cytat
Już dzisiaj widziałem obrazkowe manifesty.
Nie śledzikowi! - idioci... -_-
naprawdę? aż muszę zobaczyć.
ja po namyśle też to wywaliłam.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
jedyny obrazek u moich znajomych a konkretnie u jednej osoby to z demotywatorów z napisem "śledzik dobry do wódki, nie na NK"
wpisów spamowych już mniej, całe szczęście. Zostało jeszcze trochę osób, które logują się raz na ruski rok a reszta mam nadzieję wykorzysta narzędzie zgodnie z przeznaczeniem
na jednej ze stron dobrze ktoś napisał, wpisujesz na śledziku "kto idzie na piwo (PW)?" i masz odpowiedzi od chętnych bez zbędnego spamu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Masz przynajmniej obraz tego kto będzie czytał to co piszesz Ja mam przez to mniej pracy, raz na jakiś czas przeglądam sobie listę i kasuję tych, którzy skasowali mnie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
dominują raczej niezadowoleni ze śledzika, ciężko tam tez prowadzić jakąś dyskusję ponieważ przybywa tego tak dużo, iż po dodaniu komentarza zwykle już go nie widać.
moja prywatna rada: jak wam śledzik śmierdzi to się umyjcie
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-09-13, 12:52
Nie wiem po co taki zamęt w okół tego. Ktoś chce korzystać - korzystać będzie. Portal rozwijać się w jakiś sposób musi. Najbardziej wku***a mnie ten cały spam na śledziku.. Dzieci myślą, że jak 70% użytkowników wyśle 2 zdania to nk usunie śledzika -.-..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).