kolejny mikroblog, nie uważacie że za dużo już tego, z jednej strony fajnie że promocje na koma dla użytkowników ale na ilu serwisach można mieć konta.
widzę, ze bardzo interesuje Cię tematyka działań firmy Orange bo ten serwis to z tego co widzę ich dziecko. Jakiś czas temu reklamował się u nas (tylko przez jeden dzień) grudd.pl i jakoś zainteresowania nie wzbudził.
Jak dla mnie to ludziom potrzebna jest najpierw edukacja czym jest mikroblog i jak mogą go wykorzystać a dopiero potem wprowadzanie takich stron dla swoich użytkowników. Inaczej populację peel czeka podobny los jak śledzika na początku
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-11-18, 16:07
Raczej to jest internetowy dodatek operatora Oragne, który będzie aktywnie skupiał posiadaczy numerów w ich sieci.
Htsz napisał/a:
Inaczej populację peel czeka podobny los jak śledzika na początku
W tym przypadku nie wepchnął na siłę nikomu tego serwisu, po prostu jest. Jedmak edukacja w tym przydatku jak najbardziej byłaby potrzebna zwłaszcza wśród NKlasowców, ale to już inny temat.
kwicoł napisał/a:
ale na ilu serwisach można mieć konta
Jeżeli będzie można "powiązać ze sobą" dwa konta jak w przypadku blipa i twittera, to dlaczego nie.
Orange? Już raz podchodzili do microbloggingu, ale coś im wtedy nie wyszło. I znowu nie wyjdzie, jeśli liczą na to, że sama baza użytkowników w czymś im tu pomoże.
Ale w sumie o to chodzi - żeby wyrwać kawałeczek tortu dla siebie.
kwicoł Gość
Wysłany:
2009-11-19, 10:00
mi się wydaje że chcą przyciągnąć przede wszystkim możliwością aktywowania tańszych pakietów i połączeniem społecznościówki i mikrobloga, ale czy to ma sens? takie połączenie trochę dziwne.
skoro tak to dla nich praktycznie darmowa forma reklamy tego serwisu. Ludzie będą generować ruch a firma nie ponosząc praktycznie kosztów zachęci ich do tego tańszymi połączeniami
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
wiesz tego nie wiem ale na pewno motywuje do korzystania bo wiadomo że net jest drogi zwłaszcza w prepaidach a jak oferują darmową stronkę wap bez żadnych limitów to człowiek korzysta.
jasne, nie twierdze że nie. Tez mam telefon i zależy mi głównie na tym żeby było tanio. Ale sam fakt wprowadzania dodatków do oferty jest bardzo dobry. Telefon służy już nie tylko do połączeń i smsów zwłaszcza w dobie mobilnego internetu, także taki dodatek jest mile widziany. Można się przekonać do korzystania z netu w komórce nic za niego nie płacąc.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).